Srbin Nebojša Vučićević otpušten iz kluba Harts of Oaku jer je njegov pomoćnik namerno loše prevodio uputstva igračima

Pravili ga ludim...
Srpski stručnjak Nebojša Vučićević nakon otkaza u Harts of Oaku obelodanio je da su mu najbliži saradnici na potpuno bizaran način radili iza leđa. Ušketov glavni asistent Tanko Šaibu i trener golmana Abubakari Damba sve vreme su namerno pogrešno prevodili konverzaciju između Vučićevića i fudbalera, menjali spiskove igrača, podmetali mu izmene i još nekoliko puta mu na neverovatan način zabadali nož u leđa.

Zvuči neverovatno, ali Srbin tvrdi da je bio žrtveno jagnje u zaveri protiv Harts of Ouka koju predvodi nedodirljivi Tanko Šaibu.

- Neverovatno je šta se tamo događa! Bio sam žrtveno jagnje nečega što već duže vreme traje u klubu. Imam dokaze da me je moj najbliži saradnik nekoliko puta prevario. Čim je shvatio da ne zna jezik, poturao mi je imena igrača, menjao spiskove za mečeve, vršio pogrešne izmene i konstantno mi zabadao nož u leđa.

Igračima je moje reči prevodio potpuno drugačije od onoga što sam zaista rekao, a meni pogrešno saopštavao svaku njihovu reč. Užas! Nakon izvesnog vremena počeo sam da shvatam šta taj čovek radi i o tome obavestio upravu, ali su oni, iz nekog čudnog razloga, potpuno ignorisali moje reči - rekao je Uške.

Čarls, oteraj pomoćnike!

Bivši kapiten Volfsburga i reprezentativac Gane Čarls Akonor imenovan je za naslednika Nebojše Vučićevića.

- Savetujem Akonoru da ne seda na klupu dok pomoćnici ne dobiju otkaz. Ukoliko ova dvojica ostanu, Akonora čeka ista sudbina. Biće žrtveno jagnje sive eminencije koja vlada klubom - poručio je Srbin.