GAZA PONOVO UHAPŠEN: Bivši fudbaler posle svađe sa foto-reporterom ciglom gađao kombi
Foto: AP

Nastavio po starom

GAZA PONOVO UHAPŠEN: Bivši fudbaler posle svađe sa foto-reporterom ciglom gađao kombi

Fudbal -
U 13:42 policajci su intervenisali po prijavi o remećenju javnog mira i tada su uhapsili 47-godišnjeg muškarca zbog pravljenja kriminalne štete, saopštio je portparol policije

DORSET - Bivši engleski fudbaler Pol Gaskojn uhapšen je zbog sumnje da je posle novog sukoba sa foto-reporterom ciglom gađao njegov kombi. Gaza je uhapšen u svom stanu u Sandbanksu u Dorsetu, u sredu oko 14 časova. Policajci su po njega došli sa dva automobila i kombijem. Nekoliko pozornika je obezbeđivalo zgradu, dok su ostali ušli u zgradu.

Ubrzo posle toga, Gaza je u njihovoj pratnji smešten u kombi i odveden u obližnju policijsku stanicu. On je bio odeven samo u bademantil. Bivši reprezentativac Gordog Albiona posle ispitivanja pušten je uz kauciju, ali s tim da u oktobru mora da se ponovo javi u stanicu. "U 13:42 policajci su intervenisali po prijavi o remećenju javnog mira i tada su uhapsili 47-godišnjeg muškarca zbog pravljenja kriminalne štete", saopštio je portparol policije. "On je nešto kasnije pušten uz kauciju do oktobra, kada će ponovo biti ispitan", dodao je on. Gaskojn je nedavno bio hospitalizovan zbog problema sa alkoholom, ali je vrlo brzo posle toga viđen kako se opija u lokalnom pabu. Tabloid "San" je objavio da je slavni fudbaler bio u punoj opremi za pecanje i da je u rukama držao pile.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track