Lukića baš briga šta govori Đurić

Derbi posle derbija

Lukića baš briga šta govori Đurić

Fudbal -
Predsednik Crvene zvezde ostao nem na provokacije prvog čoveka crno-belih, koji tvrdi da će u revanšu Partizan dati tri gola
Komšijski...
Predsednik Partizana Dragan Đurić širi optimizam i veruje da će njegov klub lako nadoknaditi zaostatak od dva gola posle poraza od Crvene zvezde u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Prvi čovek Crvene zvezde Vladan Lukić zasad je imun na provokacije iz Humske i ne želi da svoja razmišljanja podeli s novinarima i velikim brojem navijača crveno-belih.
- Idemo u finale, daćemo Zvezdi tri komada u revanšu. Zgazićemo ih! Komšije? Pa, oni nemaju kvalitet potreban da nas eliminišu. Navijači ne bi trebalo da brinu za titulu - rekao je Dragan Đurić za Sportski žurnal, a na konstataciju Roberta Prosinečkog, trenera Crvene zvezde, da je njegov tim najbolji, ironično je dodao:
- Da, baš se videlo da je Zvezda najbolja, nadigrali su nas.
Kurir je juče pokušao da kontaktira s predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem, ali je on i dalje ostao pri svojoj odluci da do izbora ne govori za medije. Lukić ne razmišlja o Đuriću i provokacijama iz Humske.

- Crvena zvezda sada ne razmišlja o revanš-meču s Partizanom u Kupu Srbije. Videli smo šta je gospodin Đurić izjavio i to je njegovo pravo. Razmišljamo o svakoj naredvnoj utakmici. Posle Borca sledi nam duel s Hajdukom iz Kule, tako da smo koncentrisani isključivo na te utakmice - rekao je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Ko voli muškarce, a ko žene
Krajem prošle godine Vladan Lukić prozvao je Dragana Đurića u vezi s njegovim seksualnim opredeljenjem, optuživši ga da ga proganja kao nesrećno zaljubljen čovek. Prvi čovek Crvene zvezde dodao je tad da ga muškarci uopšte ne interesuju.
Đurić Lukiću nije ostao dužan, pa mu je poručio da je nebitan u njegovom životu, te da se plaši snage Partizana, pa ga zato konstantno proziva.
A nekada su ručali zajedno u Šumatovcu
Ne bi trebalo zaboraviti da su Dragan Đurić i Vladan Lukić krajem 2009. godine zajedno ručali u restoranu „Šumatovac“. Tad su planirali da tokom januara odrade zajedničke pripreme u Australiji, možda da i tokom leta odigraju dva prijateljska meča u Kanadi i SAD, odnosno u Torontu i Čikagu, na opšte oduševljenje srpske emigracije u tim zemljama. Nekoliko puta su se dobro i našalili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track