Di Mateo: Još nismo u polufinalu

Di Mateo: Još nismo u polufinalu

Fudbal -
To je samo jedan gol prednosti i ako se pogledaju rezultaiti Benfike ne možemo da kažemo da smo već izborili plasman u polufinale, rekao je menadžer Čelsija

LONDON - Privremeni menadžer Čelsija Roberto di Mateo izjavio je da njegov tim nije osigurao prolaz u polufinale Lige šampiona, iako je u prvom meču savladao Benfiku u Lisabonu sa 1:0.

"U dobroj smo poziciji, ali nemamo rezultat koji može da nas opusti pred revanš meč. To je samo jedan gol prednosti i ako se pogledaju rezultaiti Benfike u Ligi šampiona ove godine, ne možemo da kažemo da smo već izborili plasman u polufinale", rekao je Di Mateo.

Italijanski stručnjak je dodao da je zadovoljan, jer Čelsi u drugačijoj situaciji dočekuje revanš meč nego protiv Napolija u osmini finala, kad je londonski klub izgubio prvi susret sa 3:1.

"Morali smo da pređemo veliku planinu protiv Napolija, sada je ta uzbrdica manja jer smo postigli dobar rezultat u gostima, ali se nećemo opuštati. Potrebni su nam svi igrači do kraja sezone, ritam je naporan i nemoguće je igrati sa samo 11 fudbalera", rekao je Di Mateo.

Revanš utakmica Čelsi - Benfika na programu je 4. aprila u Londonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track