MOMENTALNI OTKAZ: Maserka zadovoljavala igrača pred celim timom

Nezapamćeni seks-skandal potresa Švajcarsku

MOMENTALNI OTKAZ: Maserka zadovoljavala igrača pred celim timom

Fudbal -
Službenica fudbalskog kluba Lenzburg otpuštena je pošto je neprikladno proslavila pobedu u svlačionici. Ostali fudbaleri orgije snimali mobilnim telefonom

Maserka (41) švajcarskog fudbalskog kluba Lenzburg dobila je otkaz jer je u svlačionici nakon pobede oralno zadovoljavala fudbalera (20) u prisustvu njegovih saigrača!

Nakon što je klub u maju ostvario plasman u 2. švajcarsku ligu, u svlačionici se slavilo, malo popilo i u nekim stvarima preteralo. Tako je i maserka fudbalera Lenzburga pokazala da njen posao nije samo masaža umornih mišića već i mnogo više od toga.

Dok su fudbaleri stajali u krugu i pili iz flaše, jedan od njih je spustio šorc, nakon čega se maserka spustila na kolena i seksualno ga zadovoljavala. Dok je ovaj čin bio u toku, ostali fudbaleri su i dalje stajali i navijali, pravili fotografije i snimali.

Pravi problem nastao je kada je snimak događaja iz svlačionice došao u ruke predsednika kluba Urliha Brudera, koji je odmah reagovao otkazom za maserku i finansijskom kaznom za ceo tim.

"Odluku o otkazu doneo je odbor. Pa, nismo mogli da otpustimo ceo tim", rekao je Bruder, dok se maserka branila rečima da je ona žrtveno jagnje i da se ničega ne seća jer joj, navodno, neko nešto sipao u piće.

Fudbaleri Lenzburga
Fudbaleri Lenzburga

Nema brige: Klubovi joj nude posao

Nakon što je ovaj seks-skandal odjeknuo Švajcarskom, a maserka dobila otkaz, javili su se novi potencijalni poslodavci. Naime, čelnicima pojedinih švajcarskih klubova se očigledno sviđaju njene metode rada, pa je ova devojka nakon otkaza u Lenzburgu dobila ponude čak četiri fudbalska kluba da pređe i radi sa njihovim igračima. Međutim, maserka je odbila, uz objašnjenje da joj je dosta fudbalera.

http://www.youtube.com/watch?v=dgH9bD_KaHE#t=13

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track