Murinjo se vraća u Inter?!

Murinjo se vraća u Inter?!

Fudbal -
Mislim da bih jednog dana mogao da se vratim, Inter trenutno ne prolazi kroz najbolji period i ja sam kao navijač tužan, poručio trener Reala

MILANO - Trener fudbalera madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je da ne isključuje mogućnost povratka uitalijanski Inter.

Portugalac je u razgovoru za televiziju "Medijaset" istakao da je Inter njegova kuća i da je opcija povratka uvek otvorena.

"Mislim da bih jednog dana mogao da se vratim. Inter trenutno ne prolazi kroz najbolji period i ja sam kao navijač tužan, ali uveren sam da će sledeća sezona biti puno bolja", poručio je Murinjo.

On je na klupi Intera bio od 2008. do 2010. godine. U prvoj sezoni osvojio je skudeto i Superkup Italije, a u drugoj istorijsku triplu krunu - skudeto, Kup Italije i Ligu šampiona.

Posle njegovog odlaska klub iz Milana promenio je čak pet trenera (Rafa Benitez, Leonardo, Đan Pjero Gasperini, Klaudio Ranijeri i Andrea Stramaćoni), a osvojio je samo FIFA klupsko prvenstvo, dok je primat u Seriji A preuzeo Milan.

Inter se devet kola pre kraja šampionata Italije nalazi na osmom mestu sa čak 22 boda manje od lidera Milana i deset bodova manje od trećeplasiranog Lacija, koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track