(FOTO, VIDEO) TEVEZ ODLUČIO DERBI: Juventus odneo tri boda iz Milana
Foto: AP

Trijumf šampiona

(FOTO, VIDEO) TEVEZ ODLUČIO DERBI: Juventus odneo tri boda iz Milana

Fudbal -
Fudbaleri Juventusa pobedili su u gostima Milan sa 1:0 u derbiju 3. kola italijanske Serije A, a jedini gol na utakmici postigao je Karlos Tevez u 71. minutu
1 / 5 Foto: AP

MILANO - Fudbaleri Juventusa pobedili su u gostima Milan sa 1:0 u derbiju 3. kola italijanske Serije A.Gol odluke na stadionu "San Siro" postigao je Karlos Tevez u 71. minutu. Pogotku Teveza prethodila je odlična asistencija Pola Pogbe.

Juventus je tokom celog meča vodio glavnu reč na terenu. Ekipa trenera Masimilijana Alegrija, stvorila je veći broj prilika, ali je golman Milana Kristijan Abijati kapitulirao tek u završnici meča.Juventus je prethodno u prvom poluvremenu, u 32. minutu, propustio najbolju priliku na utakmici, kada je Fernando Ljorente šutirao sa desetak metara, ali je Abijati vrhovima prstiju skrenuo loptu taman toliko da završi na stativi i izađe u korner.Milan je u završnici susreta pokušao da dođe do izjendačenja, ali izabranici legendarnog Filipa Inzagija nisu uspeli da ozbiljnije ugroze golmana Đanluiđija Bufona.Utakmicu na "San Siru" obeležila je i spektakularna koreografija navijača.

http://www.youtube.com/watch?v=BrMt3dXP3do
Milan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track