Bane je bog!

Svi vole super-srbina

Bane je bog!

Fudbal -
Reprezentativac Srbije posle dva gola Aston Vili na dobrom putu da postane ljubimac navijača Čelsija

Svi ga hvale.Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović nalazi se na dobrom putu da postane najveći ljubimac navijača Čelsija! Posle pobedonosnog gola datog Napoliju, koji je „plavce“ odveo među osam najboljih ekipa Evrope, Ivanović je u subotu sa dva gola na meču protiv Aston Vile (4:2) klubu iz Londona doneo tri boda, izuzetno važna u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Čelsi sada zaostaje za trećeplasiranim Arsenalom samo pet bodova, a menadžer „plavaca Roberto di Mateo prepun je reči hvale za srpskog defanzivca, koji je ove sezone postigao četiri pogotka u svim takmičenjima.- Uvek tvrdim da nije važno ko postiže golove. Međutim, ovog puta ne mogu da ostanem ravnodušan na ono što je Ivanović uradio protiv Aston Vile. Bio je pravi gazda na terenu. Komandant! Ginuo je za svaku loptu i jedan je od retkih koji je nakon neočekivanog izjednačenja „vilenjaka“ ostao pribran i golom nas odmah vratio u meč. Fantastično - rekao je, između ostalog, italijanski stručnjak na klupi „plavaca“.

Trenerovo mišljenje deli i kapiten Čelsija Džon Teri.- Imati Baneta pored sebe znači mnogo. Ivanović je fudbaler na koga možete da oslonite i svojim ponašanjem uliva samopouzdanje, a onda ode u napad i golovima reši utakmicu. Sjajno - kaže Teri.

Tores im najbolji?!Iako je, prema mišljenju saigrača, Srbin bio najzaslužniji za trijumf na Vila parku, mediji su za fudbalera utakmice proglasili „vaskrsnulog“ napadača Fernanda Toresa. Posle agonije duge skoro pet meseci, Španac je postigao gol, da bi prekjuče u Birmingemu ponovo bio strelac i dva puta asistent.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja