BITKA ZA SELEKTORA GANE: Crnom magijom protiv Rajevca?!
Foto: Rojter

Fudbal ponovo zapalio afričku zemlju

BITKA ZA SELEKTORA GANE: Crnom magijom protiv Rajevca?!

Fudbal -
Političari se mešaju u izbor selektora, protiv srpskog trenera koristiće i usluge vračeva

Bitka za mesto selektora Gane izgleda da ne poznaje granice. Prste je već umešao jedan političar, ali i vračevi. Potpuno neverovatne vesti dolaze iz Afrike. Dobro je poznato da Miodrag Rajevac važi za najozbiljnijeg kandidata za preuzimanje reprezentacije Gane, ali njegovi protivnici koriste sumanute metode da bi ga izbacili iz trke!Jedan tamošnji poznati političar najavio je da će sprečiti povratak Rajevca u zemlju i Fudbalski savez Gane.- Neću dozvoliti da on bude selektor. Organizovaću linč ljudi iz fudbalskog saveza ako se on vrati - šokantne pretnje izneo je Titus Ni Kvatei Glover, poslanik u parlamentu Gane.Mediji iz zemlje „crnih zvezda“ bave se i navodnim uticajem crne magije na izbore! Pojedini domaći kandidati angažovali su vračeve kako bi na minimum sveli šanse da Rajevac bude postavljen za selektora. Inače, koliku moć imaju vračevi, najbolje se vidi iz izjave Gorana Stevanovića, nekadašnjeg trenera Ganaca:- Crna magija je uništila fudbalere Gane. Mnogi igrači bili su opterećeni tim stvarima, verovali su da će tako poboljšati igru, zbog toga nismo uspeli - izjavio je pre dve godine srpski stručnjak.

Šuster, Klajvert i GrantMILOVAN: SVE ĆE BITI OKPozvali smo Milovana Rajevca da čujemo njegov komentar povodom izjava političara koji se protive njegovom povratku u Ganu.- Ne, ne... Ne želim ništa da komentarišem. Polako, sve se to sređuje - izjavio je iskusni stručnjak.Osim Rajevca, kandidati za selektora Gane su Bernd Šuster, Patrik Klajvert i Avram Grant.

ČINJENICEPo čemu gana pamti rajevca- Rajevac je radio u Gani od 2008. do 2010. godine- Na Mundijalu u Južnoj Africi doveo je „crne zvezde“ do četvrtfinala- Napustio je kormilo Gane posle bogate ponude iz Al Alina- Narod u Gani ga obožava i želi njegov povratak na mesto uspeha- osim Rajevca, „crne zvezde“ su vodili Milan Živadinović, Ratomir Dujković i Goran Stevanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track