NIKOLIĆ RAZOČARAN: Verovao sam da ćemo pobediti, ali je bilo vrlo loše
Foto: Partizan.rs

Utakmice se ne dobijaju same

NIKOLIĆ RAZOČARAN: Verovao sam da ćemo pobediti, ali je bilo vrlo loše

Fudbal -
Verovao sam da ćemo pobediti. Uvek verujem da ćemo pobediti, ali nažalost nismo. Nisam rekao da ćemo sigurno pobediti, nikada to nisam rekao u karijeri, ali verovao sam, izjavio je trener fudbalera Partizana Marko Nikolić

TRIPOLIS - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić nije krio razočarenje posle poraza crno-belih od grčkog Asterasa u 2. kolu Grupe C Lige Evrope."Očigledno je da je ova duga serija utakmica ostavila traga, počeli smo da mislimo da se utakmice dobijaju same od sebe. Bezbroj je razloga što nismo imali prilike. Asteras ima mnogo kvaliteta, imaju dobre pojedinice i igraju dobro kao tim. Uz to pojedinci prave razliku driblinzima, prodorima... Ne želim da umanjim njihovu igru, ali obično analiziram svoj tim", izjavio je Nikolić.

Fudbaleri Partizana poraženi su u Tripolisu od ekipe Asterasa sa 2:0. Golove za domaći tim postigli su Usero u 22. i Para u 52. minutu.

Nikolić je još jednom istakao da je verovao u pobedu svog tima na gostovanju u Grčkoj. "Verovao sam da ćemo pobediti. Uvek verujem da ćemo pobediti, ali nažalost nismo. Nisam rekao da ćemo sigurno pobediti, nikada to nisam rekao u karijeri, ali verovao sam. Protiv Totenhema smo igrali vrlo dobro, sada je bilo vrlo loše – ako ide tim redom, protiv Bešiktaša će opet biti dobro", dodao je Nikolić. Istovremeno, u drujoj utakmici u Grupi C, Totenhem i Bešiktaš su u Londonu igrali nerešeno 1:1. To znači da je Asteras trenutno lider u grupi sa četiri osvojena boda. "Asteras je sada prvi, ali ima još mnogo da se igra, rano je za priču o prolazu. Totenhem i Bešiktaš su bili favoriti na početku, a Asteras i mi autsajderi, neka ostane tako", zaključio je trener Partizana. On je poručio da je sada najvažnije da se igrači spreme za duel sa ekipom Mladosti iz Lučana u Superligi Srbije. "Imamo tri dana da se pripremimo za sledeću utakmicu u prvenstvu, a onda sledi pauza. Važno je da ostanemo zajedno i da dobijemo tu utakmicu u nedelju“, poručio je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track