(VIDEO) CRNO-BELI PONOVO NA ČELU TABELE: Partizan odneo tri boda iz Lučana
Foto: Partizan.rs

Škuletić i Lazović doneli pobedu klubu iz Humske

(VIDEO) CRNO-BELI PONOVO NA ČELU TABELE: Partizan odneo tri boda iz Lučana

Fudbal -
Golove za Partizan postigli su Petar Škuletić u poslednjim trenucima prvog poluvremena i Danko Lazović u 58. minutu. Jedini strelac za Mladost bio je Eze Frajdej u 74. minutu

LUČANI - Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Lučanima ekipu Mladosti rezultatom 2:1 (1:0) u meču osmog kola Superlige Srbije.Golove za Partizan postigli su Petar Škuletić u poslednjim trenucima prvog poluvremena i Danko Lazović u 58. minutu. Jedini strelac za Mladost bio je Eze Frajdej u 74. minutu.

Partizan je preuzeo prvo mesto na tabeli sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina. Crno-beli imaju i meč manje. Crvena zvezda je treća na tabeli sa 20 bodova.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

Partizan je na početku meča bio bolji rival na terenu, te je do 20. minuta uputio pet udaraca ka golu domaće ekipe. U poslednjim trenucima prvog poluvremena Vulićević je odlično centirao sa desne strane, a najbolji u skoku u šesnaestercu je bio Škuletić, koji je tako postigao svoj sedmi gol u sezoni. Partizan je na 2:0 povisio u 58. minutu. On je iskoristio grešku Golemića u šesnaestercu, pa je bez većih problema postigao svoj šesti gol od početka sezone. Posle tog gola Mladost je zaigrala ofanzivnije, pa je desetak minuta kasnije Nemanja Milunović imao odličnu priliku, ali je posle njegovog udarca lopta pogodila prečku. Mladost je u 74. minutu smanjila na 2:1, a strelac je bio Frajdej. On je iskoristio dobar centaršut sa desne strane i glavom je savladao Milana Lukača. Frajdej je do kraja meča imao još sve dobre prilike u 80. i u trećem minutu sudijske nadoknade, ali ih nije iskoristio, pa je rezultat ostao nepromenjen. TOK UTAKMICE

http://www.youtube.com/watch?v=mbrxpJb9lr4
16:49 (90+4) - Kraj utakmice. Partizan je pobedio 2:1!16:48 (90+3) - Velika šansa za MladostFudbaleri Mladost ponovo imaju veliku šansu. Lopta je došla do Frajdeja koji je sa oko 5 metara šutirao preko gola.16:45 (90) - Utakmica je produžena za 3 minuta16:40 (85) - Mladost napada iz svih pozicijaFudbaleri Mladosti napadaju iz svih pozicija, dok se Partizan brani.
Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

16:35 (80) - Kakva šansa za Mladost!Velika prilika za domaći tim da dođe do izjednačenja. Frajdej se našao sam ispred Lukača, ali je golman Partizana odlično intervenisao.16:29 (74) - GOLLL!!! Mladost smanjuje na 2:1!!Mladost postiže gol za 2:1. Eze Frajdej se upisao u strelce. On je posle skraćenog kornera postigao gol glavom.

http://www.youtube.com/watch?v=HPsSzX4qpWo
16:20 (65) - Škuletić dobro šutira, golman Mladosti brani 16:13 (58) - GOLLLL!! Partizan vodi 2:0 16:05 (50) - Partizan je nastavio sa inicijativom i na startu drugog poluvremena 16:01 (46) - Počelo je drugo poluvreme15:47 (45+2) - Kraj prvog poluvremena15:46 (45+1) - GOLLL!!! Partizan vodi 1:0!
http://www.youtube.com/watch?v=xbVkRQK4vX4
15:35 (35) - Partizan napada, ali bez prave šanse za gol
15:26 (26) - Lazović šutira sa 25 metara 15:23 (23) - Prva prilika za Mladost

15:16 (16) - Partizan napada, Mladost se braniPartizan ima inicijativu od početka utakmice. Lazović izvodi skraćeni korner, a Marković glavom šutira, ali je hvata golman Mladosti.15:10 (10) - Marković šutira pored golaNova prilika za crno-bele. Marković šutira pored gola sa oko 20 metara.

15:05 (5) - Prva šansa za PartizanPrva konkretna akcija fudbalera Partizana. Škuletić dobija loptu od Lazovića, a onda šutira ka golu Mladosti, ali je Krznarić siguran15:00 (1) - Utakmica je počela

Partizan.rs
Partizan.rs

TOK UTAKMICESastavi: Mladost: Krznarić, Adamović, Golemić, Radin, Jovanopvić, Milosavljević, Gavrić, Milunović, Petrović, Eze, Zonjić.Partizan: Lukač, Volkov, Vulićević, Stanković, Ćirković, Marković, B. Ilić, Grbić, Pantić, Lazović, Škuletić.

Nikolić: Najslađa pobeda, pauza u pravom trenutku da se spremimo za ZvezduTrener fudbalera Partizana Marko Nikolić je rekao da je pobeda protiv Mladosti u Lučanima jedna od "najslađih" u sezoni, i istakao da će njegovim igračima dobro doći predstojeća pauza u Super ligi Srbije."Definitivno je ovo najslađa pobeda. Bilo je veoma teško igrati ovde, teren je bio loš, a Mladost motisivisana. Najvažnija je pobeda, sedma u nizu kojom smo nastavili seriju", rekao je Nikolić. Fudbaleri Partizana su pobedili u Lučanima ekipu Mladosti sa 2:1 i tako se pred pauzu u prvenstvu vratili na prvo mesto na tabeli Superlige. U narednom kolu Partizan će na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu. "Stigao nas je umor i mnogo će nam značiti predstojeća pauza. Okruživali su nas mnogi problemi, ali sada smo trijumfovali i raspoloženi čekamo derbi", rekao je Nikolić. Trener Mladosti Nenad Milovanović kazao je da je njegova ekipa propustila dobru priliku da izbori povoljniji rezultat. "Da smo iskoristili on dve šanse Frajdeja, bio bi to dobar rezultat za nas. Mislim da smo u drugom poluvremenu igrali dobro, imali šanse i napravili lepu predstavu ovde u Lučanima", rekao je Milovanović. "U prvom poluvremenu nam je nedostajala pas igra između linija Partizana i nismo uspeli da budemo konkurentni. Oba gola smo primili iz direktnih kikseva mojih igrača... Mislim da je trebalo da pravimo faul kod prvog gola ili da samo odnesemo loptu, dok je kod drugog direktna greška našeg štopera", objasnio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track