PONOVO SE TROŠI BOGATSTVO: Monako želi Runija po svaku cenu
Foto: Reuters

Zamena za Falkaa

PONOVO SE TROŠI BOGATSTVO: Monako želi Runija po svaku cenu

Fudbal -
Bogati francuski klub odlučio je da reinvestira svoj novac dobijen od transfera glavnih igrača

Priča o Runijevom odlasku iz Mančester junajteda je ispričana mnogo puta do sada, međutim više nije tu Ser Aleks Ferguson u ulozi menadžera koji ga neće pustiti da ode.

Iako je odlaskom Vidića postao kapiten kluba sa "Old Traforda", deluje da Runi ponovo ima problem sa upravom i stručnim štabom kluba. Na svom poslednjem nastupu za "Crvene đavole", dobio je direktan crveni karton, a Junajted je nakon toga savladao Everton te pokazao da sa skupim pojačanjima u napadu ipak može da nadomesti njegovo odsustvo.

Najjače interesovanje za kapitena Junajteda i Engleske pokazao je Monako, odnosno njihov potpredsednik Vadim Vasiljev, koji nije krio da je njegov klub uporan u nameri da dovede Engleza u svoje redove.

Monako je minulog leta prodao Džejmsa Rodrigeza za čak 80 miliona evra, dok je Falkao otišao na pozajmicu uz mogućnost otkupa za 55 miliona evra, pa će klub iz kneževine imati dovoljno sredstava za nove bombastične transfere, a Ibrahimović bi mogao da dobije dostojnog konkurenta u Ligi 1 već u narednom prelaznom roku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track