ISKO PRED DUEL SA SRBIJOM: Neka oni brinu o nama

Pred baraž

ISKO PRED DUEL SA SRBIJOM: Neka oni brinu o nama

Fudbal -
Srbi igraju čvrsto, i smatram da su šanse za oba tima izjednačene, istakao je fudbaler Reala

Fudbaler Real Madrida Isko, koji će predvoditi mladu reprezentaciju Španije protiv Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo, rekao je da „orlići" treba da brinu o „furiji", a ne obrnuto.

Isko je odigrao četiri meča za najjaču selekciju Španije, ali je sada prebačen u mladi tim za baraž utakmice, kako bi ta selekcija izašla u što boljem sastavu protiv Srbije.

Srbi igraju čvrsto, i smatram da su šanse za oba tima izjednačene. Ipak, oni treba da brinu o nama, jer mi igramo odličan fudbal i znamo šta hoćemo, a to je plasman na Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre u Riju", rekao je 22-godišnji vezista.

On je dodao da mu nije problem što ne igra za A selekciju, jer je uvek voljan da pomogne svojoj državi gde god je potreban.

„Svakome je san da igra za A tim, ali nije problem što sam sada u selekciji do 21. godine. Uvek se trudim da pružim maksimum, i tako će biti i ovaj put. Ovo će biti pozitivno iskustvo, jer ću ovom timu biti vođa kao jedan od najiskusnijih", kazao je Isko.

Prva utakmica između Srbije i Španije igra se u petak, 10. oktobra, od 17 sati u Jagodini, a revanš je četiri dana kasnije u Kadizu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track