NEMA SPISKA NAVIJAČA: Albanci ne dolaze u Beograd, policije kao za Prajd
Foto: Reuters

Istekao rok

NEMA SPISKA NAVIJAČA: Albanci ne dolaze u Beograd, policije kao za Prajd

Fudbal -
FS Albanije nije pristao na još jedan kompomis, da svoje navijače doveze čarter letovima, kako bi bilo olakšano sprovođenje gostujućih navijača na stadion Partizana, a kasnije i odlazak sa utakmice

U petak u 14 istekao je rok do kog su predstavnici FS Albanije morali da pošalju imena i prezimena nosioca ulaznica (za 1.125 ljudi) za predstojeći meč sa Srbijom 14. oktobra.Kako do tog vremena na adresu FSS nije stigao nikakav dokument niti se čelnicima naše kuće fudbala bilo ko obratio usmenim putem, FS Albanije će morati da vrati ceo kontigent karata, što u prevodu znači da neće biti dozvoljen stihijski ulazak navijača Albanije u Srbiju.Tim povodom, MUP Srbije je već podigao pozornost svojih pripadnika, naročito na granici i prelazima sa Kosovom kako ne bi došlo do “ilegalnih” upada u našu zemlju čime bi znatno bila ugrožena bezbednost ovdašnjih, ali i gostujućih navijača. Pojačane kontrole odnosiće se i na punktove u Nišu, Kraljevu, Vranju.

FS Albanije nije pristao na još jedan kompomis, da svoje navijače doveze čarter letovima, kako bi bilo olakšano sprovođenje gostujućih navijača na stadion Partizana, a kasnije i odlazak sa utakmice.

Podsećamo, zahtev FS Srbije o traženju ličnih podataka za svakog navijača Albanije je legitiman i u skladu je propisima UEFA. Očigledno je da FS Albanije, iz nekih razloga, nije želeo da ostvari komunikaciju i saradnju sa našim Savezom.

Kurir sport /Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track