(FOTO) RONALDA MUČI LEVO KOLENO: Povreda ili preventiva najboljeg fudbalera sveta

Portugal u problemu pred Dansku

(FOTO) RONALDA MUČI LEVO KOLENO: Povreda ili preventiva najboljeg fudbalera sveta

Fudbal -
Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti i drugu kvalifikacionu utakmicu reprezentacije Portugala zbog povrede kolena

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti i drugu kvalifikacionu utakmicu reprezentacije Portugala zbog povrede kolena. Ronaldo je u nedelju odigrao 76 minuta u prijateljskoj utakmici protiv Francuske, ali je sve zabrinulo to što je odmah po izlasku sa terena stavio led na koleno.

Zvezdu Real Madrida na terenu je zamenio debitant Žoao Mario, a Kristijano je potom na klupi Portugala na levom kolenu držao kesu sa ledom što je pokrenulo priče o povredi. Portugal je na kraju poražen od Francuske sa 2:1. Trikolori su slavili golovima Benzeme u 3. i Pogbe u 69. minutu, dok je Kvarežma u 77. samo ublažio poraz gostiju. Ronaldo je nedavno imao problema sa kolenom, pa je veliko pitanje da li je će on igrati u utorak protiv selekcije Danske u meču kvalifikacija za EURO 2016.

Portugal je na startu kvalifikacija, bez Kristijana Ronalda, poražen od Albanije sa 1:0. Ronaldo je demantovao da ima problema sa povredom. "Zašto sam držao led na kolenima? To je bila mera predostrožnosti. Dobro je koristiti led posle utakmice, to je normalna stvar", rekao je Ronaldo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track