POJAČANO OBEZBEĐENJE: Specijalci čuvaju večiti derbi

Kontrola mnogo rigoroznija

POJAČANO OBEZBEĐENJE: Specijalci čuvaju večiti derbi

Fudbal -
Plan je da meč Partizan - Crvena zvezda, koji se igra u subotu, prođe bez pirotehnike

Posle svih dešavanja na utakmici Srbija - Albanija bilo je insinuacija da bi moglo da dođe do odlaganja 147. „večitog derbija“. Ipak, na sastanku predstavnika klubova i policije odlučeno je da se utakmica odigra uz pojačane mere obezbeđenja.Juče je održan preliminarni sastanak organizatora i predstavnika Crvene zvezde s policijom. Tom prilikom klubovi su upoznati s najavom iz MUP da će kontrola biti mnogo rigoroznija. Akcenat će biti na maksimalnom sprečavanju unošenja pirotehničkih sredstava na stadion u Humskoj. U skladu s tim, oranizator je upozoren da učini najveći mogući napor kako ne bi došlo do „festivala pirotehnike“.- Pred ovaj derbi akcenat će biti na rigoroznom preteresu, kako navijača, tako i svih delova stadiona. Želja je da se iskorene baklje i ostala pirotehnika. Biće pojačano prisustvo svih rodova policije, ali i redarske službe. U ovakvom momentu, posle šokantnih scena na meču Srbija - Albanija, ne sme da nam se desi novi problem na stadionu - rečeno je Kuriru posle sastanka.I u predstojećim danima (čak i u subotu pre podne) vodiće se konstantni razgovori sve tri strane kako bi se na minimum svela mogućnost da dođe do incidenata.

Sudija Milorad Mažić
Sudija Milorad Mažić

Crno-beli se pitajuKLADIONICA: PARTIZAN VELIKI FAVORIT!Poznate svetske kladionice već su ponudile kvote za meč Partizan - Crvena zvezda. Ako je verovati bukmejkerima, crno-beli su veliki favoriti u 147. derbiju. Kvota na keca je 1.85. Daleko veću zaradu može doneti klađenje na trijumf crveno-belih - kvota 3.75. Ako ste pak uvereni da neće biti pobednika u Humskoj, utrostručićete svoj ulog.Kad je reč o broju golova, kvota na 0-2 je 1.7, dok igra 3+ plaća okruglo 2.00.

Pištaljka najboljemKURIR SAZNAJE: MAŽIĆ NA CENTRUNajveći meč u srpskom fudbalu rezervisan je za najboljeg sudiju. Kako Kurir saznaje, pravdu na 147. derbiju deliće Milorad Mažić. Uz njega će biti već ustaljena ekipa koja sudi na mečevima Lige šampiona - Milovan Ristić i Dalibor Ðurđević. Nije bilo dileme u sudijskoj organizaciji, pištaljka na derbiju dodeljena je najboljoj srpskoj sudijskoj trojci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track