ISPALIO SE: Selektor Albanije priznao da je pakleni plan sa dronom isplaniran u Tirani
Foto: Saša Pavlić

Daljinski i dalje kod navijača

ISPALIO SE: Selektor Albanije priznao da je pakleni plan sa dronom isplaniran u Tirani

Fudbal -
Nisam bio miran ni na početku utakmice, bilo je dovoljno videti njihova lica, rekao je De Bjazi

Selektor Albanije Đani De Bjazi napravio je nekoliko lapsusa tokom intervjua za italijanski "Gazeta delo sport" u kojima je otkrio da je postojao pakleni plan Albanaca za prekid utakmice u Beogradu!

Italijanski stručnjak je otkrio da su svi u albanskoj reprezentaciji bili svesni šta će se desiti i da se zbog toga pribojavao početka meča jer igrači nisu bili potpuno fokusirani na fudbal.

"Plašio sam se jer sam očekivao da će neko od policajaca da nas prebije pošto nisu našli daljinski upravljač od drona. Želeli su da dođu po svaku cenu do materijalnog dokaza da bi opravdali svoju nesposobnost da održe red i mir na stadionu. Nisam bio miran ni na početku utakmice, bilo je dovoljno videti njihova lica", počeo je priču De Bjazi.

Na pitanje novinara "Gazete" šta je bilo sa daljinskim upravljačem, Bjazi je potvrdio da je sve bilo isplanirano u Tirani.

"Verovatno je još u posedu navijača koji je ostao van stadiona".

Da još uvek nije svestan kakav incident su napravili Albanci, italijanski trener je potvrdio u odgovoru na pitanje, zar ne misli da je dron bio opasna ideja.

"Ne mislim tako, ja je vidim kao jednu pošalicu".

(Kurir sport / Mozzart sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track