MURINJO GRMI NA SUDIJU: Bio je penal nad Banetom Ivanovićem
Foto: Reuters

Srbin isključen na derbiju sa Junajtedom

MURINJO GRMI NA SUDIJU: Bio je penal nad Banetom Ivanovićem

Fudbal -
Čelsi i Junajted odigrali su 1:1 u devetom kolu PL. Ekipa Žozea Murinja povela je golom Didijea Drogbe, a u poslednjim sekundama meča izjednačio je Robin van Persi

BEOGRAD - Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je njegova ekipa bila fantastična u meču protiv Mančester junajteda. Čelsi i Junajted odigrali su danas 1:1 u devetom kolu Premijer lige. Ekipa Žozea Murinja povela je golom Didijea Drogbe, a u poslednjim sekundama meča izjednačio je Robin van Persi. "Nije fer da ja kao trener govorim o Didijeu, jer je ceo moj tim bio fantastičan. Bili su sjajni. Od početka utakmice smo pokazali da želimo pobedu. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. U drugom poluvremenu im nismo dali nijednu šansu. Odigrati ovako na Old Trafordu kao mi danas, pa to je fantastično", rekao je Murinjo. Neposredno pre izjednačujućeg gola Junajteda, igrač Čelsija Branislav Ivanović dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton.

"Crveni karton... Video sam ga da dolazi. Ako moram da govorim o drugom žutom kartonu (za Ivanovića), onda moram da govorim i o drugim stvarima - penalu koji je trebao da bude sviran nad Ivanovićem, žutim kartonima... Uvek govorim iz srca upadnem u nevolju", kazao je Murinjo.

http://www.youtube.com/watch?v=3zZ5Vm-xq1c

U ovom kolu Premijer lige Mančester siti je izgubio od Vest Hema, dok je Liverpul odigrao nerešeno sa Halom.

"Mi ne gledamo ostale, gledamo samo sebe. Dolazak na Old Traford je bilo jedno od najopasnijih gostovanja. Rezultat nije onaj koji smo želeli, ali način na koji smo igrali nam govori da uopšte ne treba da gledamo ostale. Posle devet mečeva smo na vrhu tabele sa četiri poena prednosti. Takođe, gostovali smo i Junajtedu i Sitiju", rekao je Morinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track