VERMEZOVIĆ GA POSTAVIO ZA KAPITENA: Ubijen golman reprezentacije Južne Afrike!
Foto: Reuters

Upucan u glavu

VERMEZOVIĆ GA POSTAVIO ZA KAPITENA: Ubijen golman reprezentacije Južne Afrike!

Fudbal -
Mejiva (27) je posle pobede svog tima nad Ajaks Kejptaunom od 4:1 u četvrtfinalu Liga kupa otišao do svoje devojke, a onda je upucan u njenoj kući

PRETORIJA - Golman Orlando Pajratsa i reprezentacije Južne Afrike Senzo Mejiva preminuo je u bolnici pošto je upucan u glavu u kući svoje devojke u Vorlorsu.Lokalni mediji navode da je Mejiva (27) posle pobede svog tima nad Ajaks Kejptaunom od 4:1 u četvrtfinalu Liga kupa otišao do svoje devojke, a onda je upucan u njenoj kući.Golman je pokušao da spreči pljačkaše, ali je jeda lopov počeo bez razmišljanja da puca i pogodio je Mejivu u glavu. On je odmah prebačen u bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstantuju smrt."Dvojica su ušla u kući i tražila mobilne telefone, novac i druge vredne stvari. Senzo je probao da zaštiti Keli, jer je jedan od pljačkaša držao uperen pištolj u nju", izjavio je lokalni šef bezbednosti, Sizakele Nkosi-Malubane.

Policija je potvrdila da je Mejiva ubijen."Moramo da prekršimo normalan protokol. Možemo da potvrdimo da je golman Južne Afrike upucan i nažalost je konstatovana njegova smrt po dolasku u bolnicu", stoji u saopštenju policije.Orlando vodi bivši trener Partizana Vladimir Vermezović, a nedavno je odlučio da Senzo nosi kapitensku traku ovog kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track