(VIDEO) MESI I DRUŠTVO U SUZAMA: Selta šokirala Barselonu na Nou Kampu
Foto: Reuters

Barsa pala na treće mesto

(VIDEO) MESI I DRUŠTVO U SUZAMA: Selta šokirala Barselonu na Nou Kampu

Fudbal -
Junak meča je svakako golman Alvarez, ali sjajnu partiju pružio je mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radoja koji je odigrao svih 90 minuta

GRANADA - Fudbaleri Selte iz Viga napravili su veliko iznenađenje pobedom na Nou Kampu nad Barselonom sa 1:0, a gol odluke postigao je Hoakin Larivej u 55. minutu.

Prosto je nemoguće šta su sve napadači katalonskog tima promašili na ovom meču. Nejmar, Lionel Mesi i Luis Suarez imali su nekoliko odličnih prilika, prečka golmana Selte Serhija Alvareza tresla se tri puta i lopta jednostavno nije htela u mrežu gostiju.

Junak meča je svakako pomenuti Alvarez, ali sjajnu partiju pružio je mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radoja koji je odigrao svih 90 minuta.

Drugi uzastopni poraz Barselone u šampionatu Španije iskoristili su madridski klubovi Real i Atletiko, koji su na tabeli pretekli Katalonce. Real je ranije danas sa 4:0 pobedio Granadu, pa je tako "izbio" na prvo mesto Primere sa 24 boda, dok je Atletiko sa 4:2 savladao ekipu Miroslava Đukića - Kordobu, te je sada drugi sa 23, dok je Barselona trećeplasirana sa 22.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track