KATALONSKI MEDIJI O SORAJI: Balkanska Kardašijanka izmislila vezu sa našim Nejmarom

Ne veruju da je starleta smuvala fudbalera Barselone

KATALONSKI MEDIJI O SORAJI: Balkanska Kardašijanka izmislila vezu sa našim Nejmarom

Fudbal -
Mundo Deportivo navodi da je srpska starleta iskoristila slučajno fotografisanje sa Nejmarom od pre nekoliko meseci da Ibici da iskonstruiše celu priču

BARSELONA - Katalonski mediji navode da je srpska starleta Soraja Vučelić izmislila vezu sa fudbalerom Barselone Nejmarom da bi dobila mesto u svetskim medijima.Svi mediji širom sveta objavili su vest da je Soraja u vezi sa slavnim Brazilcem. Mundo Deportivo navodi da je srpska starleta iskoristila slučajno fotografisanje sa Nejmarom od pre nekoliko meseci da Ibici da iskonstruiše celu priču.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Soraja se trenutno nalazi u Barseloni gde je sa prijateljicom Hrvaticom Tinom Šegetin provela Noć veštica. Ona svakodnevno na društvene mreže, navodi dalje katalonski list, kači fotografije iz Barselone i na taj način podgreva priče o navodnoj vezi sa fudbalerom Barselone. Starleta ide po klubovima širom katalonske prestonice i slika se sa obeležjima kluba sa Nou Kampa. Ona na taj način želi da je privržena Nejmaru i FK Barselona.

List ističe da je Soraja otišla toliko daleko da se u avionu slikala sa dresom Nejmara na sebi tvrdeći da je slavni fudbaler čak poslao avion po nju. Ovu vest su objavili svi svetski mediji, a Nejmar je na društvenim mrežama ironično napisao: "Da li vi to pokušavate da mi namestite devojku? Hahaha...."Katalonski list dalje ističe da je Soraja balkanska verzija američke starlete Kim Kardašijan zbog svojih pozamašnih oblina. Navodi se da je u Srbiji već nekoliko puta dovođena u vezu sa ljudima iz sveta fudbala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track