INZAGI DEL PJERU: Aleks, dobro razmisli hoćeš li u trenere, nije lako

Savet drugaru

INZAGI DEL PJERU: Aleks, dobro razmisli hoćeš li u trenere, nije lako

Fudbal -
Inzagi je unapred čestitao Del Pjeru 40. rođendan (proslaviće ga u nedelju), koji još uvek prkosi godinama i igra za indijski Delhi Dajnamos

MILANO - Trener Milana Filipo Inzagi poručio je danas nekadašnjem saigraču iz Juventusa i reprezentacije Italije Alesandru Del Pjeru da dobro razmisli da li da se nakon igračke karijere okuša i kao trener.

Inzagi je unapred čestitao Del Pjeru 40. rođendan (proslaviće ga u nedelju), koji još uvek prkosi godinama i igra za indijski Delhi Dajnamos.

"Želim mu sve najbolje i drago mi je da još uvek igra. Nosim lepe uspomene iz vremena kada smo igrali zajedno, ali bih mu poručio da razmisli da li da postane trener jer uopšte nije lako", rekao je pomalo u šali Inzagi na konferenciji za medije uoči meča protiv Sampdorije u Seriji A.

Inzagi i Del Pjero su od 1997. do 2001. godine činili napadački tandem torinskog kluba, sa kojim su osvojili titulu u Seriji A, Kup Italije i Intertoto kup i stigli do finala Lige šampiona 1998. godine.

Super Pipo je nakon toga odlučio da pređe u Milan, ali su ostali saigrači u reprezentaciji Italije, sa kojom su osvojili titulu prvaka sveta u Nemačkoj 2006. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track