SVESTAN I STABILAN: Goran Drulić dobio meč života
Foto: Tanjug Tanja Valic

Bivši fudbaler Crvene zvezde bolje

SVESTAN I STABILAN: Goran Drulić dobio meč života

Fudbal -
Imao je povrede trbuha i unutrašnjih organa. Uspešno je operisan, stabilno je i nije životno ugrožen, kaže direktor bolnice u Ćupriji Marko Ilić

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Goran Drulić zadobio je povrede opasne po život u saobraćajki na auto-putu Beograd-Niš kod Paraćina. Brzo je zbrinut u bolnicu u Ćupriji, operisan je i u stabilnom je i svesnom stanju.Direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Marko Ilić kaže da Goran Drulić nije životno ugrožen.- Drulića je operisao dežurni hirurg Željko Obradović i on se sad nalazi u jedinici intenzivne nege hirurškog odeljenja i zasad je sve u redu - rekao je Ilić Tanjugu.Posle dijagnostikovanja, oko 22 sata u utorak, odvezen je u operacionu salu. Imao je povrede trbuha i unutrašnjih organa, operisan je i sad je stabilno. Još je u bolnici, to je zasad, ali je najvažnije da nije životno ugrožen - rekao je Ilić.

Džajić: Jak je on momak, izdržaće sve. želim mu da se brzo oporavi
Džajić: Jak je on momak, izdržaće sve. želim mu da se brzo oporavi

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić želi Goranu Druliću brz oporavak:- Žao mi je što mu se sve to desilo. Dobro je da nije bio životno ugrožen i da je sve imalo srećan epilog. Jak je on momak, izdržaće sve, a ja mu želim da se brzo oporavi.

Bunja: Trebalo je da bude na Dekijevom oproštaju, sad je najvažnije da se oporavi
Bunja: Trebalo je da bude na Dekijevom oproštaju, sad je najvažnije da se oporavi

Kapiten trofejne generacije Crvene zvezde Goran Bunjevčević kaže da su svi saigrači uz Gorana Drulića.- Drula je bio svestan kad je ušao u operacionu salu i izašao iz nje. Još u utorak uveče svi mi iz Zvezdine generacije čuli smo se jer nas je šokirala vest da je Drula imao saobraćajnu nesreću. Sa zebnjom smo čekali rezultate operacije i kad smo čuli da je s njim sve u redu, odahnuli smo. Organizovali smo se i otići ćemo mu u posetu čim lekari budu dozvolili - rekao je Goran Bunjevčević i dodao:- Trebalo je da svi zajedno budemo na Marakani u subotu, na oproštaju Dejana Stankovića od Crvene zvezde. Eto šta je sudbina. Sad je bitno samo da Drula bude dobro i da se što pre oporavi.

Belgijski daniJANKOVIĆ: GORAN JE FAJTERS Goranom Drulićem u Crvenoj zvezdi i Lokerenu sarađivao je kao trener Aleksandar Janković.- Želim mu brz oporavak. Drula je fajter, veliki borac i izguraće ovu bitku - poručio je Janković.

PodrškaPJANA: DRULO, IZDRŽIMihajlo Pjanović činio je s Goranom Drulićem fantastičan tandem u napadu Crvene zvezde pre 15 godina.- Baš me je pogodilo kad sam čuo da je Drula imao saobraćajnu nesreću. Odmah sam zvao igrače iz naše generacije. Jedni drugima smo pomagali i slali informacije o njegovom stanju. Najvažnije od svega jeste da on sad bude dobro - rekao je Pjanović.

ŽurbaUDARIO U KAMIONDrulić je bio svestan posle nesreće, u društvu vozača telefonom je nazvao policiju i Hitnu pomoć. Tek u bolnici konstatovane su mu teške povrede i hitna operacija. Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić o nesreći je za Tanjug rekla:- Putničko vozilo negotinskih registarskih oznaka koje se kretalo prema Beogradu sustiglo je teretno vozilo koje se kretalo istom trakom i udarilo u njega. Vozač putničkog automobila G. D. (37) s teškim telesnim povredama hospitalizovan je u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja