Najnovije vesti

NAJZANIMLJIVIJI DANAC: 5 stvari koje niste znali o Bendtneru
Foto: AP

Lordovsko ponašanje

NAJZANIMLJIVIJI DANAC: 5 stvari koje niste znali o Bendtneru

Fudbal
On od početka karijere iskače iz kalupa, to mu je donelo slavu, ali ne fudbalsku

Niklas Bendtner je popularan u svetu fudbala ali više zbog ponašanja izvan, nego na samom terenu.

Od malih nogu je bio veliki talenat i nada danskog fudbala, ali su ga nedovoljno profesionalno ponašanje i poneka povreda, sprečili da ispuni svoj fudbalski potencijal.

Stoga, predstavljamo vam 5 činjenica koje možda niste znali o fudbaleru koji je samog sebe nazvao "Lordom".

1. "Vodio je ljubav" sa taksijem

Pre par godina imao je problem sa taksistom u Kopenhagenu koji ga je optužio da mu je ukrao neke od stvari iz taksija. Kada su se suočili oko tog problema, Bendtner je izvadio svoj polni organ, počeo da ga trlja o vozilo i da ga udara kaišem, nazivajući taksistu "malom ku**om".

2. Broj 52

Mnogi se pitaju zašto je baš ovaj broj nosio u Arsenalu, ali stvar je bila jednostavna. Pre toga je nosio 26, dobio je veliki ugovor vredan 52 000 funti nedeljno, pa je to hteo da simbolično pokaže celom svetu.

3. Mogao je da postane deo kraljevske porodice

"Lord" se zabavljao sa Karolinom Luel-Brokdorf, koja je plemkinja i koja "vredi" više od 400 miliona funti. Karolina je 13 godina starija od Niklasa, ali samo 7 nedelja nakon što mu je rodila sina, njih dvoje su se rastavili.

4. Razbio je skupoceni auto

Pre 5 godina razbio je skupoceni Aston Martin zbog neoprezne vožnje, a čim se izvukao iz automobila, skinuo se do gole kože kako bi proverio da li je sa njim sve u redu. Otkinuo je retrovizor da bi se ceo pregledao, a onda je pozvao svoj klub da javi da će kasniti na trening.

5. Smatra da su ga samo dva kluba "dostojna"

Nakon što je postao očigledno nezadovoljan u Arsenalu, odlučio je da potraži tim u kojem će igrati i davati golove. Kada ga je reporter pitao koji bi to klubovi mogli da budu, bio je veoma jasan: U obzir dolaze jedino Real Madrid ili Barselona.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...