EDUKACIJA: Partizan šalje igrače kod ginekologa

Crno-beli moraju na časove

EDUKACIJA: Partizan šalje igrače kod ginekologa

Fudbal -
Na nivou Direktorka Snežana Filipović za ekipu će angažovati još i stilistu, psihoterapeuta, nutricionistu, profesorku engleskog jezika...

Direktorka Partizana Snežana Filipović izjavila je da će fudbaleri crno-belih u narednom periodu imati stručnjake iz sedam oblasti kako bi se edukovali. Za usavršavanje engleskog jezika biće zadužena magistarka Ana Petrović, predavanje će im držati glavni i odgovorni urednik lista Skandal Ivan Vuković, nutricionista Branka Mirković, psihoterapeut Mirjana Radovanović, profesor, doktor ginekologije Radomir Ančić, kao i stilista Ašok Murti.

Hoće zdrave, lepe i pametne fudbalere... Snežana Filipović
Hoće zdrave, lepe i pametne fudbalere... Snežana Filipović

- Cilj edukacije je rad sa stručnjacima iz oblasti psihologije, novinarstva, medicine, engleskog jezika i mode kako bi naši fudbaleri na što lakši način uspeli da se nose i sa segmentima koji su van fudbalskog terena - istakla je Snežana Filipović i dodala:- Od Ašoka Murtija prvotimci će čuti kako bi trebalo da se oblače kad odlaze na konferencije za medije, kako na sportska dešavanja, a kako u pozorište. Urednik lista Skandal Ivan Vuković govoriće im o tome kako da izbegnu medijske skandale, paparaco fotografije i tabloidne tekstove. Biće i predavanja na temu seksualnih odnosa, polno prenosivih bolesti i slično - istakla je Snežana.

Ašok Murti
Ašok Murti

Stilista Ašok MurtiRADO ĆU IM PREDAVATIStilista Ašok Murti je potvrdio da će održati predavanje igračima Partizana.- To će za mene biti jedan veliki izazov, i to je jedini razlog zašto sam prihvatio ponudu ljudi iz Partizana. Znam da će biti jednokratno predavanje, čini mi se u decembru, ali ne znam tačan datum. Narednih deset dana neću biti u Beogradu, tako da očekujem da će to biti posle toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track