ZEČEVIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Daleko bilo...
Foto: Marina Lopičić

Skupština se bliži

ZEČEVIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Daleko bilo...

Fudbal -
Mogu da kažem da je Partizanu potreban predsednik, koji je sposoban u svakom smislu te reči. Neko ko je ekonomski potkovan i organizaciono vešt, spreman da se uhvati u koštac sa svim problemima, ocenio je nekadašnji generalni sekretar kluba iz Humske

Žarko Zečević dugo je i uspešno obavljao funkciju generalnog sekretara Fudbalskog kluba Partizan, mada iz određenih razloga nikada nije bio ljubimac značajnog broja navijača.

"Daleko bilo", odgovorio je Zečević na pitanje da li bi se u slučaju odgovarajuće ponude vratio u klub i nastavio da radi svoj nekadašnji posao.

On je dodao da će 16. decembra doći na sednicu Skupštine, pod uslovom da ostane delegat i u novom sazivu. Kaže da ni na koji način nije uključen u pripremu izbora.

"Znam da se bliži Skupština, ali se ne petljami ne zadirem u detalje. Mogu da kažem da je Partizanu potreban predsednik, koji je sposoban u svakom smislu te reči. Neko ko je ekonomski potkovan i organizaciono vešt, spreman da se uhvati u koštac sa svim problemima".

Zečević nije nikoga imenovao, ali...

"U Srbiji ima mnogo darovitih ljudi. Treba ga samo pronaći i usmeriti ka Partizanu", rekao je čovek kome pripadaju najveće zasluge za izgradnju sportskog centra "Teleoptik", popularnog "Zemunela".

Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track