BLOG UŽIVO: Nadal se vraća na teren početkom 2015.

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Nadal se vraća na teren početkom 2015.

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:40 - Nadal se vraća na teren početkom 2015.Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da se nada da će biti potpuno spreman za novu sezonu koju će započeti na turniru u Dohi. Treći teniser sveta je sezonu završio ranije zbog upale slepog creva, zbog kojeg je morao na operaciju. "Oporavak teče dobro. Očigledno je da još nisam trenirao, ali sam zadovoljan kako je operacija prošla i pokušavam da spreman i zdrav dočekam 1. decembar, kada ću početi ponovo da treniram", istakao je Nadal i dodao: "Neću biti 100 odsto spreman kada počnem da treniram. Ali, najvažnije je da ću biti dovoljno zdrav da treniram svakog dana i imam mesec dana da pokušam da budem 100 odsto spreman, kao i da popravim svoj nivo tenisa. Nadam se da ću u Dohu stići spreman".

23:10 - Odbojkaši Vojvodine poraženi u TrentuOdbojkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Kupa CEV pošto su večeras u Trentu, u revanšu šesnaestine finala, izgubili od ekipe domaćeg Trentina sa 3:0 (25:23, 31:29, 25:20). Novosađani su očekivano poraženi, ali su tokom 89 minuta igre pružili sjajan otpor favorizovanoj italijanskoj ekipi, četvorostrukom svetskom i trostrukom evroskom prvaku. Prvi meč u Novom Sadu Trentino je dobio rezultatom 3:1. Vojvodina nastavlja takmičenje u šesnaestini finala Kupa izazivača, gde će joj protivnik biti bolji iz dvomeča austrijski klubova Union Rajfajzen Valdvirtel - UVC Holding Grac.

22:50 - Nigerija neće braniti titulu na KANPosle večerašnjih utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za afrički Kup nacija u fudbalu poznati su svi učesnici takmičenja koje je na programu početkom sledeće godine. To su Alžir, Burkina Faso, Kamerun, Zelenortska Ostrva, Kongo, DR Kongo, Gabon, Gana, Gvineja, Obala Slonovače, Mali, Senegal, Južna Afrika, Tunis, Zambija i Ekvatorijalna Gvineja kao domaćin. Branilac titule Nigerija nije uspela da se plasira na kontinentalni šampionat pošto je remijem kod kuće protiv Južne Afrike (2:2) završila kao trećeplasirana u A grupi. Organizator Kupa nacija trebalo je da bude Maroko, ali je ta država zatražila odlaganje takmičenja zbog epidemije ebole, što je kontinentalna konfederacija odbila i oduzela joj domaćinstvo. Fudbalsko prvenstvo Afrike biće održano u Ekvatorijalnoj Gvineji od 17. januara do 8. februara 2015. godine.

22:29 - Mesijev otac: Leo je srećan u BarsiOtac fudbalera Barselone Lionela Mesija, Horhe, negirao je da njegov sin planira da napusti katalonski klub. "Plan nam je da ostanemo u Barseloni, ali pošto ljudi vole da čitaju između redova, vole i da preteruju", rekao je Horhe Mesi. On je naglasio da je Leo srećan u Barsi, ali da ako mu klub jednog dana iznese dobru ponudu, onda će on u tom slučaju da razmisli. Mesi je u utorak rekao da bi voleo da ostane u Barseloni, ali da se "ponekad ne dešava sve onako kako želite".21:49 - Odbojkaši Crvene zvezde u šesnaestini finala Kupa izazivačaOdbojkaši Crvene zvezde plasirali su se u šesnaestinu finala Kupa izazivača iako su večeras kao gosti, u revanš utakmici 2. kola, izgubili od izraelskog predstavnika Hapoela Mate Ašer sa 3:2 u setovima (25:19, 25:18, 18:25, 17:25, 15:10). Prvi meč u Beogradu crveno-beli su dobili sa 3:0.Naredni protivnik Crvene zvezde biće poraženi tim iz dvomeča šesnaestine finala Kupa CEV u kojem igraju Loimu Raisio (Finska) - Ase Lenik (Belgija).

21:42 - Žil Bjanki prenet u Francusku, i dalje bez svestiVozač Formule jedan Žil Bjanki skinut je danas sa indukovane kome i prenet je u bolnicu u Nici, ali je i dalje bez svesti, a njegovo stanje je i dalje kritično. Porodica vozača Marusije, koji je pre mesec i po dana pretrpeo tešku nesreću na stazi Suzuka u Japanu, saopštila je da je prenet iz bolnice u Japanu na lečenje u Nicu. Porodica nije iznela mnogo detalja o zdravlju 25-godišnjeg vozača, ali je navela da on diše bez pomoći, kao i da njegovo lečenje "sada ulazi u novu fazu" u kojoj će se najviše pažnje posvetiti napretku moždanih funkcija. Bolnica je objavila da neće davati bilo kakve informacije, već da one mogu da stignu samo od najbliže porodice. Lekari u japanskoj bolnici u Jokaićiju procenili su da je Bjankijevo zdravlje dovoljno stabilno za put do svoje Francuske. Svi lekari se slažu u mišljenju da je još rano govoriti o Bjankijevom oporavku, pošto postoji moćunost ozbiljnih posledica.

20:45 - Odbojkaši Partizana nastavljaju takmičenje u Kupu izazivačaOdbojkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Kupa CEV pošto su večeras kao gosti, u revanšu šesnaestine finala, izgubili od rumunskog predstavnika SCM Krajova sa 3:0 u setovima (25:22, 25:21, 25:14). Prvi meč u Beogradu crno-beli su dobili sa 3:2. Partizan nastavlja takmičenje u šesnaestini finala Kupa izazivača, gde mu je protivnik lisabonska Benfika. Srpski klub je domaćin u prvom od dva meča, koji su na programu 3. i 17. decembra.

19:31 - Gvardiola blista na treningu

http://www.youtube.com/watch?v=0lzlA9kAB7A
19:03 - Slovenački košarkaš Mirza Begić potpisao je jednomesečni ugovor sa Laboralom

18:21 - UEFA kaznila Bate, Borusiju i GalatasarajEvropska fudbalska unija (UEFA) izrekla je kazne BATE Borisovu, Borusiji Dortmund i Galatasaraju zbog incidentnog ponašanja navijača na utakmicama u minulim takmičenjima. Beloruski prvak igraće bez prisustva publike naredni meč Lige šampiona zbog rasističkih ispada njegovih pristalica tokom utakmice protiv Šahtjora 21. oktobra. Borusija Dortmund i Galatasaraj kažnjeni su novčano sa 32.000, odnosno 72.000 evra zbog navijačkih nereda tokom međusobnog susreta Lige šampiona (4:1). Borusija je kažnjena zbog loše organizacije utakmice, a turski klub moraće još da nadoknadi štetu koju su njegovi navijači napravili na stadionu Vestfalen, u iznosu od 30.000 evra. Utakmica u Dortmundu dva puta je bila u prekidu nakon što su gostujuće pristalice ubacivale petarde na teren, a potom napravile vatromet na tribinama.

18:03 - Mekej preuzeo ViganŠkotski trener Malkom Mekej imenovan je za novog šefa stručnog štaba fudbalera Vigana, koji je se takmiči u englskom Čempionšipu. "On je čovek koji će nas vratiti u Premijer ligu, uveren sam u to. On je to već radio, a i dobro poznaje ovu ligu", rekao je predsednik Vigana Dejv Velen. Mekej je bio van fudbala još od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Kardifu, a na klupi Vigana će zameniti Uve Roslera.

17:50 - UEFA kaznila FS UkrajineDisciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Ukrajine s 58.000 evra i zatvaranjem dela stadiona na predstojećem meču kvalifikacija za Evropsko prvesntvo 2016. godine, zbog rasističkog ponašanja publike u Lavovu na utakmici s Makedonijom. FS Ukrajine će morati na predstojećoj kvalfikacionoj utakmici s Luksemburgom da zatvori jedan deo tribina na koji može da stane 5.000 gledalaca, pošto su navijači u Lavovu isticali uvredljive transparente, uletali na teren i ubacivali pirotehnička sredstva na meču s Makedonijom, koji je odigran prošlog meseca. Svetska fudbalska federacija (FIFA) je već suspendovala stadion u Lavovu za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, pošto su u prethodnim kvalfikacijama za Mundijal u Brazilu, navijači u tom gradu, koji je kandidat za Zimske olimpijske igre 2022. godine, napravili rasističke incidente.

17:29 - Milojević zadovoljan pobedomTrener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa taktički nadigrala OFK Beograd u osmini finala Kupa Srbije. "Znali smo šta nas čeka na Karaburbi. Domaćin je u prvom poluvremenu bio agresivniji, ali smo i pored kadrovskih problema uspeli da stignemo do prednosti zahvaljujući taktici za koju smo se opredelili", rekao je Milojević. Čukarički se danas plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je na Karaburmi savladao OFK Beograd sa 2:1. Trener OFK Beograda Dejan Đurđević istakao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe i pored rezultatskog neuspeha. "Pogotovo sam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu kada smo od 15 minuta preuzeli inicijativu i narednih pola sata diktirali tempo. Bili smo blizu da ugrozimo gol Čukaričkog, ali na žalost nismo uspeli u tome", rekao je Đurđević.

17:19 - Begić prešao u LaboralSlovenački košarkaš Mirza Begić potpisao je jednomesečni ugovor sa Laboralom, saopštio je španski klub. Begić u Laboral dolazi iz Olimpije kako bi zamenio povređenog Lamonta Hamiltona. On je ove sezone za tim iz Ljubljane u Evrokupu imao učinak od 14 poena, četiri skoka i 3,7 blokade, dok je u Jadranskoj ligi prosečno postizao 9,8 poena i 5,7 skokova. Tokom karijere Begić je igrao za Triglav, Virtus, belgisjki Haj, Slovan, Žalgiris, Real i Olimpijakos. Debi u dresu Laborala slovenački reprezentativac imaće sutra kada španski tim gostuje ekipi Neptunasa u šestom kolu D grupe Evrolige.

17:00 - Konte: Italijanski fudbal umireItalijanski fudbal je u opasnosti od odumiranja, zbog nedostatka kvalitetnih mladih igrača, upozorio je danas selektor "azura" Antonio Konte. Italija je s teškom mukom pobedila Albaniju sa 1:0 u prijateljskom meču u utorak, a bila je letos eliminisana u grupnoj fazi Mundijala u Brazilu. "Prolazimo kroz tešku smenu generacja", rekao je Konte i dodao da mladi igrači "nemaju pravi odnos prema reprezentaciji". Italija je u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016. neporažena i druga je u grupi sa deset bodova iz četiri utakmice.

16:45 - Napoli nudi novi ugovor BenitezuItalijanski fudbalski klub Napoli spremio je novi trogodišnji ugovor treneru Rafaelu Benitezu. Benitezu aktuelni ugovor ističe na leto naredne godine, ali predsednik Aurelio De Laurentis spreman je da produži saradnju za još tri sezone. Italijanski list tvrdi da Benitez želi veću kontrolu u klubu i da u potpunosti odlučuje oko transfera, što je uloga menadžera kakvu je imao u Liverpulu. On će odluku doneti do kraja februara, pošto želi da razmotri još nekoliko opcija koje ima za nastavak karijere. Mediji na Apeninima prethodnih dana preneli su vest da bi Benitez mogao da se vrati u Liverpul, pošto mu nedostaje porodica koja i dalje živi u Engleskoj.

16:27 - Čukarički u četvrtfinalu KupaFudbaleri Čukaričkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas na Karaburmi pobedili OFK Beograd sa 2:1. Strelci za Čukarički bili su Nikola Stojiljković u 34. i Igor Matić u 49. minutu, dok je jedini strelac za domaću ekipu bio Milan Savić u 81. minutu. Čukarički je do prednosti stigao posle kontranapada koji je povukao Slavoljub Srnić sa svoje polovine. On je kroz sredinu proigrao Stojiljkovića koji je izašao sam ispred golmana OFK Beogarda Stefana Čupića i lako ga savladao. Na početku drugog poluvremena Čukarički je, ponovo posle kontranapada, duplirao prednost. Ovog puta je Andrija Pavlović probio po desnoj strani i u šesnaestercu OFK Beograda uposlio usamljenog Matića koji je šutirao iz prve sa sedam, osam metara i savladao Čupića. OFK Beograd je u 81. minutu smanjio zaostatak, ali je, ispostaviće se na kraju, to bilo i sve što su uradili. Ivan Vuković je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, iskosa sa desne strane, i u kaznenom prostoru pronašao Savića koji je glavom poslao loptu u mrežu. Meč je odigran na Omladinskom stadionu pred oko 150 gledalaca. Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije je u petak u Staroj Pazovi.

16:22 - Bajern obezbedio Henesu posao u omladinskom pogonuMinhenski Bajern saopštio je danas da je svom bivšem predsedniku Uliju Henesu obezbedio posao u omladinskom pogonu, kada u januaru dobije dozvolu dnevnog boravka van zatvora. Henes je u junu započeo služenje troipogodišnje zatvorske kazne zbog utaje poreza. On je odstupio sa mesta predsednika kluba pošto je u martu bio osuđen. Njegov naslednik Karl Hopfner rekao je da je Henesova želja bila da radi u omladinskom pogonu Bajerna kada bude dobio dozvolu da tokom dana radi van zatvora. Bajern je saopštio da će Henes dobiti radnu dozvolu i nada se da će započeti sa poslom u januaru."Henesu bi bio pravi spas da ponovo bude među nama", rekao je Hopfner.

15:50 - Tom Kristensen završava karijeruDevetostruki pobednik trke "24 sata Le Mana" Tom Kristensen saopštio je danas da će završiti karijeru na kraju ovog meseca. Kristensen (47) je rekao da oseća da je "prošao kroz cilj" i da će njegova poslednja trka biti "Šest časova Sao Paola", koja se vozi 30. novembra u Brazilu. On je u Le Manu prvi put pobedio 1997. godine, a zatim je ostvario šest uzastopnih pobeda u toj trci (2000-2005). U Le Manu je pobeđivao još 2008. i 2013. godine. Kristensen se smatra najizdržljivijim vozačem u svetskom automobilizmu.

15:30 - Zamer u Bajernu do 2018. godineSportski direktor Bajerna iz Minhena Matijas Zamer produžio je ugovor sa tim fudbalskim klubom do 2018. godine. Uprava kluba je na poslednjoj sednici donela jednoglasnu odluku da se produži ugovor sa Zamerom. "Zahvalan sam upravi na poverenju. Obećavam da ću nastaviti da radim sa istim žarom i intenzitetom. Svi mi u Bajernu imamo velike ciljeve, a ja želim da pomognem da se ti ciljevi i ostvare", rekao je Zamer. 15:20 - Grožan i naredne sezone u LotusuVozač Lotusa Roman Grožan voziće za tu ekipu i u narednoj sezoni Formule jedan. "Fantastično je što ću nastaviti s Lotusom i 2015. godine. Nije tajna da smo imali tešku sezonu ove godine, ali tim je fokusiran i svi smo odlučni da 2015. osvajamo bodove", rekao je Grožan.

14:50 - Čukarički eliminisao OFK BeogradFudbaleri Čukaričkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas u zaostaloj utakmici osmine finala savladali OFK Beograd na Karaburmi sa 2:1 (1:0).Strelci za Čukarički bili su Nikola Stoiljkoljić u 37. i Igor Matić u 50, dok je jedini gol za "romantičare" postigao Milan Savić 81. minutu.

14:40 - Vujukas napustio GalatuGaltasaraj i grčki krilni centar Jan Vujukas, raskinuli su saradanju, pa je Grk sada slobodan igrač.

14:10 - Mirza Begić u LaboraluSlovenački reprezentativac, potpisao je ugovor sa Laboral Kućom. Španci su imali velikih problema pod košem, pa su dogovorili saradnju sa Mirzom Begićem.

13:50 - Peleov sin u zatvoruSin slavnog brazilskog fudbalera Pelea, Edinjo koji je letos osuđen na 33 godine zatvora zbog pranja novca, a u međuvremenu pušten na slobodu sa elektronskom narukvicom, ipak je završio u zatvoru.Edinjo je prekršio uslove koje mu je sudija naložio prilikom puštanja na slobodu.Četrdesetcetvorogodišnji Peleov sin bio je član Santosa koji je 1995. bio vicešampion Brazila.Edinjo je uhapšen 2005. godine pod sumnjom da je sarađivao sa šefom narko kartela Santosa, da bi letos bio osuđen na 33 godine zatvora zbog pranja novca.

13:00 - Korir za kriminalizaciju dopinga u KenijiKenijska maratonska zvezda Vesli Korir, koji je započeo političku karijeru, zalaže se za kriminalizaciju dopinga, koji je u toj zemlji postao veliki problem.Korir, koji je pobedio na Bostonskom maratonu 2012, a sada je član kenijskog parlamenta, naveo je da je sopstvenom istragom utvrdio da u Keniji postoji kartel ljudi koji velikom količinom dopingom snabdeva atletičare na duge staze.Ovaj predlog Korira poklapa se sa najnovijim doping skandalom, u kojem je učestvovala elitna maratonka Rita Džepto, koja je van takmičenja bila pozitivna na EPO.12:30 - Mekejleb potpisao jednomesečni ugovor sa BajernomNekadašnji košarkaš Partizana Amerikanac Lester Bo Mekejleb potpisao je jednomesečni ugovor sa Bajernom, saopštio je minhenski klub. Mekejleb je kao slobodan igrač došao u redove šampiona Nemačke, nakon što je letos raskinuo ugovor sa Fenerbahčeom.Američki plejmejker je prošle sezone za turski tim prosečno beležio 11,9 poena, 3,2 skoka i 2,5 asistencija. Tokom karijere igrao je još za turski Mersin i Montepaski iz Sijenu, a najviše uspeha imao je u Partizanu sa kojim je igrao Fajnal- for Evrolige 2010. godine i osvojio titulu prvaka Srbije, nacionalni kup i ABA ligu.

11:52 - Konte želi više vremena za rad sa reprezentacijomSelektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte rekao je da mu je potrebno više vremena za pripremu ekipe za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. "Od mene je traženo da obavim veliki posao i promenim italijanski tim. Pa, dajte mi šansu za to. Obezbedite mi uslove da to ostvarim. Moramo da radimo da bismo se kvalifikovali na Evropsko prvenstvo, da napravimo čvrstu ekipu", rekao je Konte.

11:40 - Džejms na aukciji prodaje dresove i fudbalske suvenireFudbalski dresovi i suveniri bivšeg golmana reprezentacije Engleske Dejvida Džejmsa prodaju se na aukciji, pošto je bivši čuvar mreže Liverpula bankrotirao. Džejms (44), koji je, između ostalih, branio za Liverpul, Aston Vilu, Vest Hem, Mančester siti i Portsmut, u maju je proglasio bankrot. On je zbog toga na prodaju ponudio potpisane fudbalske dresove, lopte sa utakmica i druge suvenire. Dres reprezentacije Engleske, koji je Džejms nosio na Svetskom prvenstvu 2002. godine protiv Argentine (1:0), prodat je za 672 funte, dok je njegov dres iz 2008. godine, kada je branio za Portsmut, prodat za 480 funti. Džejms, koji je trenutno golman i trener indijskog kluba Kerala Blasters, odigrao je 53 utakmice za reprezentaciju Engleske.

11:10 - Di Marija nije ozbiljnije povređen, biće spreman za Arsenal Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Herardo Martino rekao je da se nada da povreda stopala Anhela di Marije nije ozbiljna. Di Marija se povredio sinoć tokom prvog poluvremena prijateljske utakmice Argentine i Portugala na Old Trafordu u Mančesteru, posle duela s Nanijem. On je igrao sat vremena, a nakon toga odveden je u bolnicu na snimanje rendgenom. Fudbaler Mančester junajteda rekao je da se nada da će igrati za vikend protiv Arsenala. "To je bio samo udarac. Nadam se da više neće da otiče i da ću moći da igram za vikend", naveo je Di Marija na svom Tviter nalogu. 10:40 - Peković pauzira najmanje tri utakmice zbog povrede

Foto: AP
Foto: AP

Košarkaš Minesote Nikola Peković propustiće najmanje tri utakmice u NBA ligi zbog istegnuća desnog zgloba. Peković se povredio prošle nedelje tokom utakmice protiv Dalasa, a trener Minesote Flip Sanders rekao je da će početkom sledeće nedelje, posle novih pregleda, ponovo biti procenjeno stanje bivšeg košarkaša Partizana. Crnogorski reprezentativac će pauzirati najmanje tri utakmice, protiv Njujorka, San Antonija i Sakramenta, koje će se sve tri igrati u Mineapolisu.

10:00 - Jamajka šampion karipskog KupaU finalu Kupa Kariba, Jamajka je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, savladala Trinidad i Tobago rezultatom 4:3. Jamajci je ovo šesta titula, dok je rekorder, Trinidad i Tobago, sakupio osam naslova šampiona Kariba.

09:25 - Doha domaćin Svetskog prvenstva u atleticiSvetsko prvenstvo 2019. godine održaće se u Dohi, odlučila je Svetska atletska federacija (IAAF) tajnim glasanjem u Monaku. Glavni grad Katara pobedio je u glasanju veća IAAF američki grad Judžin, i Barselonu.

09:00 - Lejkersi konačno pobedili, Niksi i Oklahoma se i dalje muče Los Anđeles Lejkersi okončali su seriju poraza, Njujork Niksi i Oklahoma Siti Tander se i dalje muče, dok Nju Orleans Pelikansi najavljuju borbu za plej-of. Lejkersi su protekle noći savladali Atlantu 114:109, a u tek drugoj pobedi u sezoni Kobi Brajant je prešao granicu od 32.000 poena u karijeri.Sedmorica igrača Milvokija imala su dvocifren učinak u pobedi nad Niksima 117:113, Entoni Dejvis je predvodio Nju Orleans protiv Sakramenta do 106:100, dok je Juta bila bolja od Oklahoma Sitija 98:81.08:45 - Sahrana Ilije Pantelića u četvrtak

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Legendarni golman Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije Ilija Pantelić biće sahranjen u četvrtak na na Novom groblju u Novom Sadu u 15 časova. Komemorativna sednica povodom njegove smrti biće održana dva sata ranije u sali Master centra Novosadskog sajma.Knjiga žalosti biće otvorena u prostorijama fudbalskog centra “Vujadin Boškov” u sredu od od 8 do 16 i u četvrtak od od 8 do 11 časova, saopštila je Vojvodina. Pantelić je preminuo u ponedeljak u 73. godini. Legendarni golman rođen je 2. avgusta 1942. u Kozici, u BiH, karijeru je počeo u Beloj Crkvi 1958. godine, potom branio za somborski Radnički, da bi 1961. stigao u Vojvodinu. Tokom osam godina u Novom Sadu odigrao je 176 utakmica i postigao šest golova iz penala. Internacionalnu karijeru proveo je u Francuskoj gde je igrao za Olimpik Marsej, Bastiju i Pari Sen Žermen. Iako je bio jedan od najboljih golmana u bivšoj Jugoslaviji, ostaće upamćen pre svega ‘het-trikom’ golova sa 11 metara protiv Trešnjevke iz Zagreba 1963. godine. Tri puta je branio za Jugoslaviju, bio je šampion sa Vojvodinom 1966. godine, a sa Olimpikom je bio prvak Francuske. Krajem sedamdesetih godina prošlog veka vratio se u Vojvodinu gde je povremeno bio trener.08:20 - Kup: Čukarički na Karaburmi, Sloga u HumskojU sredu se igraju zaostali mečevi osmine finala Kupa Srbije, Partizan dočekuje Slogu sa Petrovca na Mlavi, dok se na Karburmi sastaju OFK Beograd i Čukarički. Crno-beli će prvi put igrati protiv Sloge, koja je prethodno u Kupu eliminisala Novi Pazar. Tim sa Petrovca na Mlavi je četvrtoplasirani u PLS.Meč na Karaburmi igra se od 13 časova, dok će duel u Humskoj biti odigran od 17h, uz besplatan ulaz na tribine. U četvrtfinale Kupa već su se plasirali Voždovac, Vojvodina, Spartak, Jagodina, Radnički Niš i Rad, koji je eliminisao Crvenu zvezdu.

08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track