NEMILOSRDNI: Navijači Liverpula Hrvata Lovrena uporedili sa Titanikom i crnom rupom

Izgubili strpljenje

NEMILOSRDNI: Navijači Liverpula Hrvata Lovrena uporedili sa Titanikom i crnom rupom

Fudbal -
Posle poraza od Kristal Palasa na udaru se ponovo našao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je minulog leta stigao iz Sautemptona kao najskuplji defanzivac u istoriji Liverpula za 20 miliona funti

Treći uzastopni poraz Liverpula i pad na 12. mesto Premijer lige sa samo 14 osvojenih bodova iz 12 utakmica, naravno nikako ne prija njegovim navijačima.

Posle poraza od Kristal Palasa na udaru se ponovo našao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je minulog leta stigao iz Sautemptona kao najskuplji defanzivac u istoriji Liverpula za 20 miliona funti.

Odbrana ekipe sa "Enfild Rouda" primila je ove sezone 18 pogodaka, po čemu je među najgorima u ligi, a Lovrena kao komandanta odbrane uporedili su sa Titanikom i crnom rupom.

Pročitajte neke od duhovitih opaski navijača Liverpula na račun Lovrena."Šta Titanik i Dejan Lovren imaju zajedničko? Oboje nisu trebali da napuštaju Sautempton"."Dejan Lovren bi mogao da glumi crnu rupu u naučnofantastičnom filmu"."Lovren je poklon koji ne prestaje da poklanja"."Lovren je odlično pojačanje, ali za sve druge klubove koji igraju protiv Liverpula"."Pored Dejana Lovrena i Titus Brambl izgleda dobro".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track