Večiti sigurni: Igraćemo Evropu

Večiti sigurni: Igraćemo Evropu

Fudbal -
Crvena zvezda i Partizan uvereni da će, i pored dugovanja, dobiti dozvolu da nastupaju u evropskim takmičenjima

Premostiće nekako, kao i svake godine!Crvena zvezda je jesenas objavila da bivšim igračima duguje oko 1,4 miliona evra, što je glavni razlog zbog kojeg bi ih UEFA mogla ostaviti bez licence za evropska takmičenja.

- Crvena zvezda radi na rešavanju te situacije i verujemo da ćemo uspešno završiti taj važan posao za klub. Zasad ne postoje nikakvi problemi, osim što ga medijski prave neki bivši igrači. Tokom proleća pokušaćemo da rešimo nagomilane probleme iz prethodnog perioda. Uzdamo se u kooperativnost onih kojima se duguje - rekao je gensek Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor priznaje da srpski šampion ima određena dugovanja prema pojedinim klubovima, ali tvrdi da crno-belima ne preti gubitak licence za igranje u Evropi.

- Čekali smo naplatu svojih potraživanja i u vezi s tim izmirili obaveze prema Alaniji. Sve ostalo izmirujemo u skladu s rokovima i Partizanu ne preti nikakva suspenzija ili gubitak licence za igranje u Evropi zbog neizmirenih novčanih obaveza - kaže generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

(A. R. - K. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track