ENGLEZIMA SRBI KRIVI ZA SVE: Prekide prvo izazvali navijači iz Beograda, pa PR majstori

Požurili, pa pogrešili

ENGLEZIMA SRBI KRIVI ZA SVE: Prekide prvo izazvali navijači iz Beograda, pa PR majstori

Fudbal -
Dejli mejl je po izbijanju prekida bez ikakvih dokaza tvrdio da su za incidente kriva trojica navijača iz Beograda, da bi kasnije promenio naslov

Iako je već prilikom prvog od tri kratka prekida meča petog kola Lige Evrope između fudbalera Totenhema i Partizana bilo jasno da izgrednici ne dolaze sa tribine na kojoj su bili pristalice crno-belih engleski mediji su za incidente okrivili srpske navijače.

U četvrtak uveče je portal – "Dejli Mejl", bez dokaza optužio srpske navijače da su uletali na teren. Tek kada je ustanovljeno da je najverovatnije glavni razlog uletanja na teren marketinški trik naslov je promenjen.

A da je po sredi najverovatniji marketinški trik može se pretpostaviti i po tome što su navijači koji su upali na teren nosili su majice sa oznakom "Bussbuds". Interesantno je da je karte osobama koje su upale na teren kupila ista osoba, da je pre tri dana krenula nagradna igra, u kojoj je glavna nagrada upravo ove poznate slušalice, a iz kompanje su negirali bilo kakvu povezanost sa incidentom, zbog kojeg se engleski klub nalazi pred kaznom UEFA.

Ovaj britanski tabloid ima otvoreno negativnan stav prema Srbima i Srbiji od incidenata na stadionu u Kruševcu, kada je baražni meč mladih reprezentacija Srbije i Engleske za odlazak na Evropsko prvenstvo obeležila tuča igrača oba tima i niz optužbi Engleza da su vređani na rasnoj osnovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track