ZDRAVKO KUZMANOVIĆ ZA KURIR: Volim Zvezdu, ali neću nikada na Marakanu!
Foto: Reuters

Intervju, fudbaler Intera razočarao Delije

ZDRAVKO KUZMANOVIĆ ZA KURIR: Volim Zvezdu, ali neću nikada na Marakanu!

Fudbal -
Cela moja porodica navija za crveno-bele, ali ću poslednju sezonu u karijeri odigrati za Bazel, gde sam i počeo da igram fudbal

Zdravko Kuzmanović (27) odgovarao je na pitanja navijača Intera preko zvaničnog Tviter naloga svog kluba, a uključili su se i mnogi Srbi.Reprezentativac naše zemlje ponovio je da navija za Crvenu zvezdu, ali da nikad neće zaigrati za crveno-bele. Od ostalih sportista najviše ceni Rodžera Federera.Koji ti je omiljeni tim u Srbiji - Partizan ili Crvena zvezda?- Crvena zvezda! Zauvek! Cela moja porodica navija za Zvezdu.Hoćeš li zaigrati za crveno-bele?- Mislim da se nikad neće desiti da zaigram u Srbiji i žao mi je zbog toga. Voleo bih da poslednju sezonu u karijeri, ako je to moguće, provedem u Bazelu. Tu sam počeo i tu bih želeo da završim.Koliko Nemanja Vidić može da ponudi Interu?- Nemanja Vidić je šampion. Veoma dobro se slažem s njim. Odlično smo se razumeli i u državnom timu. Sjajan je čovek i zaslužuje samo poštovanje. Nemanja dosta uči, ali još ne govori italijanski. Zato zna dobro engleski, što je dovoljno za trenera. Koga bi od Srba voleo da vidiš u Interu?- Lazara Markovića, Nemanju Matića i Matiju Nastasića.Kakvo je tvoje mišljenje o navijačima Intera?- Oni su sjajni. Nije nam lako jer očekuju mnogo, što je i normalno.S kim si bio u najboljim odnosima kad si došao u Inter?- Dejan Stanković mi je pomogao odmah. Baš kao i Mateo Kovačić i Ranokija.Ko najviše zbija šale u Interu?- Fredi Guarin, bez dileme.Ako se budete kvalifikovali za Ligu šampiona, da li ćeš obrijati glavu?- Ne, ali ću se ofarbati u plavo!Da li voliš da gledaš rvanje?- Ne, volim da gledam tenis. Federer mi je omiljeni igrač.

BosanciKUZ ISTI ZLATANDa li zvučiš kao Zlatan Ibrahimović kad govoriš italijanski?- Da, rekli su mi da govorim italijanski veoma dobro i da zvučim kao Zlatan - bio je zadovoljan popularni Kuz.Hvali HrvataKOVAČIĆ JE NAJBOLJIKakav je potencijal Matea Kovačića?U ovom trenutku mogu da kažem da je najbolji igrač Serije A - ocenio je Kuzmanović svog saigrača i reprezentativca Hrvatske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track