SRBIN POBEGAO OD LINČA: Vermezović napušta vođenje tima u Johanesburgu
Foto: Sasa Pavlic

Podneo ostavku

SRBIN POBEGAO OD LINČA: Vermezović napušta vođenje tima u Johanesburgu

Fudbal -
Komentari na forumima u Južnoafričkoj Republici preplavljeni su uvredama na račun Vermezovića

Bivši fudbaler i trener Partizana Vladimir Vermezović podneo je danas ostavku na mesto trenera južnoafričkog kluba Orlando Pajrets (Pirates).

Klub iz Johanesburga saopštio je da je Vermezovićeva ostavka prihvaćena i da će do kraja tekuće sezone dužnost obavljati dosadašnji pomoćni trener Erik Tinkler. Predsednik kluba Irvin Koza izjavio je da će, iako je ostavka prihvaćena, obaviti razgovori sa Vermezovićem i da je želeo da srpski trener ostane duže i postigne veći uspeh sa timom.

Bivši trener Partizana nema sreće sa navijačima. Navijači njegovog trenutnog kluba Orlando Pajratsa osuli su rafalnu paljbu ka njemu nakon poraza od Marizburg Junajteda. Komentari na forumima u Južnoafričkoj Republici preplavljeni su uvredama na račun Vermeza. Od kritike igre do uvreda i pretnji. Svega ima.Vermezović je južnoafrički klub vodio od februara ove godine, a pre toga je, treći put u trenerskoj karijeri, vodio beogradski Partizan. Pajretsi su sinoć poraženi u ligaškoj utakmici 2:1 od Maricburg Junajteda i nalaze se na šestom mestu tabele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track