LALATOVIĆ PRED MEČ U LUČANIMA: Igrači moraju da daju 120 odsto za pobedu, jer će teren biti težak
Foto: Dado Djilas

Trener Zvezde očekuje težak meč

LALATOVIĆ PRED MEČ U LUČANIMA: Igrači moraju da daju 120 odsto za pobedu, jer će teren biti težak

Fudbal -
Zvezda posle 14 kola ima 31 bod, četiri manje od lidera Partizana, a u poslednjoj utakmici jesenjeg dela gostovaće ekipi Mladosti

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri moraju da pruže više od svog maksimuma kako bi pobedili Mladost u Lučanima. "Igrači moraju da znaju da treba da daju, ne 100, nego 120 odsto da bi pobedili, jer nas ne očekuje lep teren i lep fudbal. Igraće samo oni koji mogu da trče u visokom ritmu svih 90 minuta. To je jedini način da pobedimo", rekao je Lalatović. Zvezda posle 14 kola ima 31 bod, četiri manje od lidera Partizana, a u poslednjoj utakmici jesenjeg dela gostovaće ekipi Mladosti. "Ovo je za nas najteže gostovanje jer igramo protiv Mladosti, koja igra veoma dobro u Lučanima, ima samo jedan poraz i sve to ukazuje da je potreban veliki oprez. Mladost je tim koji izgara za svaku loptu i koji ume da igra na rezultat", kazao je Lalatović. On je naveo da je teren na stadionu u Lučanima bio pod vodom i da će biti mekan, tako da publika "neće moći da uživa u igri". "Ali, na takvom terenu je lakše ekipi koja se brani, a mi ćemo morati da napadnemo. Voleo bih da se Mladost ne brani, da se nadigravamo, ali za mene je bitnije da moji igrači daju maksimum", rekao je trener crveno-belih. Zvezda protiv Mladosti neće moći da računa na povređene Danijela Avramovskog, Luku Jovića, Đorđa Rakića, Marka Petkovića i Vukana Savićevića. "Ostali su zdravi i orni za nedelju", istakao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, povreda Luke Jovića nije ozbiljna i nada se da će za dve do tri nedelje početi da trenira. Fudbaler Zvezde Marko Grujić rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv dobrog tima Mladosti. "Očekuje nas teška utakmica, Mladost je dobar tim. Poznato je da su sve ekipe protiv Zvezde motivisane da daju 150 odsto. Ne očekuje nas dobar teren i sigurno nećemo umirati u nekom lepom fudbalu, ali se nadam pobedi", rekao je Grujić.

Utakmica će se igrati u Lučanima u nedelju od 13.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track