Marko Nikolić: Stalo nam je da pobedimo Grke
Foto: Fonet

LIGA EVROPE Partizan čeka Asteras

Marko Nikolić: Stalo nam je da pobedimo Grke

Fudbal -
Obe ekipe su bez šansi za plasman u sledeću fazu takmičenja, crno-beli imaju samo jedan bod u grupi, dok je Asteras na trećem mestu sa pet bodova

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić uoči večerašnjeg duela na stadionu u Humskoj protiv grčkog Asterasa (19.00), u poslednjem kolu Lige Evrope grupe C, izjavio je da je svima u klubu veoma stalo do pobede, bez obzira na to što meč nema rezultatski značaj.Obe ekipe su bez šansi za plasman u sledeću fazu takmičenja, crno-beli imaju samo jedan bod u grupi, dok je Asteras na trećem mestu sa pet bodova.- Utakmica sa Asterasom nema rezultatski značaj u smislu prolaska dalje, ali nama je bitna, stalo nam je. Kao što je bio slučaj u prethodnih 29 utakmica, tako će biti i u ovoj - rekao je Marko Nikolić.

Marko Nikolić
Marko Nikolić

Defanzivac Partizana Vladimir Volkov izjavio je da pred domaćom publikom očekuje mnogo bolji meč od onog u Grčkoj (2:0).- Ulazimo motivisano u meč i idemo na pobedu. Na utakmici u Grčkoj imali smo loš dan, podbacili smo, to nije bio Partizan. Sada očekujem drugačiju utakmicu na našem stadionu. Imamo imperativ da osvojimo prva tri boda u ovosezonskom izdanju Lige Evrope - poručio je Volkov, dodavši da nema informacije da je ovo njegov poslednji meč u dresu Partizana.Dodatni motiv za Partizan biće i novčana nagrada za svaku pobedu u Ligi Evrope. Tri boda donose 200.000 evra, dok remi vredi upola manje. Nema sumnje da bi svaki evro bio dobrodošao crno-belima.(A. V.)

Partizanova školaSTVARAJU NOVOG JOJIĆADirektor Partizanovog marketinga Snežana Filipović gostovala je na Fakultetu organizacionih nauka, gde je u okviru Sport biz konferencije predstavila novi projekat kluba iz Humske 1.Naš cilj je da dobijemo formirane ličnosti, gotov proizvod s kojim će Partizan moći da izađe na tržište bez bojazni kako će naš fudbaler biti prihvaćen u još većem klubu. Idealan primer takvog momka je Miloš Jojić, koji je otišao u Borusiju iz Dortmunda i sve oduševio - kaže Filipovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track