Pljačka u Šumadiji

Sraman potez Radničkog

Pljačka u Šumadiji

Fudbal -
Odluku o preskupim ulaznicama za navijače Crvene zvezde doneo Upravni odbor kluba, koji je na taj način želeo da se osveti crveno-belima za loš tretman u Beogradu

Teraju publiku sa stadiona.Generalni sekretar Radničkog iz Kragujevca Darko Stojanović kaže da je odluku o preskupim ulaznicama za navijače Crvene zvezde doneo Upravni odbor kluba, koji je na taj način želeo da se osveti crveno-belima za loš tretman u Beogradu. Podsećanja radi, Delije su u Kragujevcu morale da plate 500 dinara za severnu tribinu, dok je jug bio 200, a istok 400 dinara.

- Kad smo mi 1. oktobra gostovali Zvezdi, naši navijači su morali da plate 400 dinara, dok je sever koštao 200, pritom je evro tad bio 90 i nešto dinara, a danas je 112. Ukoliko preračunamo, simpatizeri beogradskog kluba su još i dobro prošli. Ponudili smo Zvezdi da naših 800 navijača besplatno uđu na Marakanu, a da isti broj njihovih pristalica ima takav tretman u Kragujevcu, ali oni nisu hteli uz objašnjenje da ne sarađuju s navijačima - kaže Stojanović i dodaje:

- Pojedini navijači crveno-belih su navikli da svuda ulaze besplatno, ali to ne može da prođe. Ipak, kad smo videli da je ispred stadiona veliki broj „delija“ koji su došli iz unutrašnjosti i nisu mogli da kupe ulaznice, jer su se one prodavale isključivo u Beogradu, UO Radničkog je odlučio da ih pusti bez ulaznice.Ulaznice za severnu tribinu, na kojoj su bile Delije, koštale 500 dinara, a jug za domaće svega 200

Bokser KasalicaNapadač Crvene zvezde Filip Kasalica mogao bi da se suoči sa suspenzijom zbog udaranja fudbalera Radničkog Petra Pavlovića, i to bez lopte. Prvotimac Kragujevčana je, u želji da spreči špica crveno-belih da istrči kontru, vukao Kasalicu za dres, a ovaj ga je udario po ruci kako bi se otrgnuo. Kad mu to nije pošlo za rukom, počeo je da ga udara po glavi, u jednom trenutku ga je čak udario s leđa u potiljak, ali arbitar Majo Vujović nije video taj detalj.Zvezda: Navijači su u pravuMarko Nikolovski, portparol Crvene zvezde, koja i ove sezone ima ubedljivo najposećenije mečeve, kaže da je poruka navijača nedvosmislena.- Naši navijači su sve rekli svojim transparentom u Kragujevcu. Nezabeleženo je u praksi, kako u Srbiji tako i u ostatku sveta, da ulazak na južnu tribinu košta 200 dinara, a za severnu 500, koliko je karta za zapad. Mislimo da će to samo oterati publiku sa stadiona - rekao nam je Nikolovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track