ZVEZDA NIJE OPCIJA: Mrdaković razmatra povratak u Kinu
Foto: Tampines Rovers

Najverovatnije ostaje na azijskom kontinentu

ZVEZDA NIJE OPCIJA: Mrdaković razmatra povratak u Kinu

Fudbal -
Jedna od opcija bi bio i ostanak u Singapuru, što bi meni lično odgovaralo pošto sam se navikao na njihovu ligu i uslove života, kaže srpski centarfor

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković, koji je prethodnu sezonu uspešno završio u singapurskom Tampinesu, mogao bi da ostane u Aziji i naredne godine, pošto razmatra ponude nekoliko klubova sa tog kontinenta.

32-godišnji centarfor, kojeg su mediji vezivali i za Crvenu zvezdu je ostavio dobar utisak pošto je u dresu Tampinesa postigao 25 golova u svim takmičenjima, a njegovi kvaliteti su azijskim klubovima bili poznati od ranije, pošto je sa uspehom igrao i u Kini.

-Trenutno imam nekoliko ponuda azijskih klubova. Jedna od opcija bi bio i ostanak u Singapuru, što bi meni lično odgovaralo pošto sam se navikao na njihovu ligu i uslove života. Takođe postoji šansa i da se vratim u Kinu. Kvalitet njihove Super lige raste iz godine u godinu, a već su dali dva osvajača azijske Lige šampiona. Opcije su otvorene, videćemo koja će biti najprimamljivija, možda i nešto sasvim treće - rekao je Mrdaković.

Srpski fudbaler je tokom karijere promenio veliki broj različitih sredina, nastupajući za klubove iz Belgije, Austrije, Ukrajine, Portugala, Kipra, Grčke i Izraela, kao i Kine i Singapura. Bio je i reprezentativac Srbije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track