ŠKULETIĆ OSTAJE: Partizan odbio ponudu Lila
Foto: Sasa Pavlić

Prva odluka novog rukovodstva

ŠKULETIĆ OSTAJE: Partizan odbio ponudu Lila

Fudbal -
UO je po ovom pitanju imao jasan stav, vrlo jedinstven", rekao je Ljubiša Tumbaković, potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja

Novi Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizana na prvom zasedanju u petak doneo je jednoglasnu odluku da odbije ponudu francuskog Lila za Petra Škuletića i najboljeg strelca crno-belih zadrži u klubu, smatrajući ga bitnim faktorom u ispunjenju šampionskih planova.

"UO je po ovom pitanju imao jasan stav, vrlo jedinstven", rekao je Ljubiša Tumbaković, potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja.

"Prethodna uprava povukla je korektan potez, odlučivši da se o ponudi Lila raspravlja posle izborne Skupštine. Saslušali smo mišljenje trenera, koji ga u kontinuitetu vodi godinu i po dana, a moj stav, kao i ostatka UO, jeste da Škuletić u narednom periodu ostane u Partizanu".

Lil je, prema nezvaničnim informacijama, za ubojitog napadača nudio dva i po miliona evra.

Nova uprava, koja je imenovana u četvrtak, već danas je donela nekoliko odluka. Jedna od njih je i imenovanje novog sportskog direktora. Na predlog jednog od potpredsednika kluba Ljubiše Tumbakovića, odlučeno je da to bude Dragan Ćirić, bivši fudbaler crno-belih.

"To je bilo jedno od krucijalnih pitanja, jer nisam mogao da zamislim Partizan bez sportskog direktora. Moj predlog da se na tu poziciju imenuje Dragan Ćirić je jednoglasno usvojen i uopšte nismo imali dilemu po tom pitanju", rekao je Tumbaković.Kurir sport / Mondo sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track