(VIDEO) FUDBALSKI POTRES: Tores prešao u Atletiko, Siti nudi za Mandžukića 42 miliona evra
Foto: Reuters

Transfer lavina

(VIDEO) FUDBALSKI POTRES: Tores prešao u Atletiko, Siti nudi za Mandžukića 42 miliona evra

Fudbal -
Mandžukić je letos stigao iz Bajerna za 20 miliona evra, pa duplo veća suma za svega nekoliko meseci najavljuje unosan posao za Madriđane

Subotnje popodne, iako nema značajnijih utakmica, nije proteklo bez potresa. Milan je odlučio da prosledi Fernanda Toresa u Atletiko iz Madrida, odakle se i otisnuo u Evropu.

Nije prošlo mnogo, a tu vest je poklopila informacija da se Tores neće upariti u napadu ekipe Dijega Simeonea sa Mariom Mandžukićem. Španski mediji objavili su senzacionalnu vest da je Mančester Siti ponudio Atletiku 42 miliona evra za hrvatskog napadača.

Mandžukić je letos stigao iz Bajerna za 20 miliona evra, pa duplo veća suma za svega nekoliko meseci najavljuje unosan posao za Madriđane. Sa druge strane Mančester Siti, koji je u borbi za titulu prvaka Engleske, stalno kuburi sa povredama napadača. Često su van stroja Serhio Aguero, Edin Džeko, Stevan Jovetić...

Tores je do 2007. nastupao za Atletiko, kada je prešao u Liverpul. Za Madriđane je odigrao 244 utakmice i postigao 91 pogodak.

Po svemu sudeći transfer Fernanda Toresa u Atletiko pokrenuo je lavinu, a gde će se ona zaustaviti ostaje da vidi.

http://www.youtube.com/watch?v=QD6X8gJR4po
http://www.youtube.com/watch?v=_zk8N5Ikd1w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track