(FOTO) NOVA PROVOKACIJA NA RAČUN SRBA: Braća Džaka u Prištini rukama simbolizovali albanskog orla
Foto: Twitter

Skandal reprezentativaca Albanije i Švajcarske

(FOTO) NOVA PROVOKACIJA NA RAČUN SRBA: Braća Džaka u Prištini rukama simbolizovali albanskog orla

Fudbal -
Braća Džaka ne propuštaju da provociraju Srbe i Srbije gde god stignu, a pogotovo posle prekinute utakmice kvalifikacija za EP 2016. između Srbije i Albanije

PRIŠTINA - Fudbaler Bazela i albanski reprezentativac Taulant Džaka nastavio je sa provokacijama, pošto je u Prištini sa igračima istoimenog kluba prekrstio ruke simbolizujući "dvoglavog orla", koji se nalazi na zastavi Albanije.Džaka (23) je rođen u Bazelu, ali su njegovi roditelji poreklom sa Kosmeta. On igra za reprezentaciju Albanije, iako je prošao sve omladinske selekcije Švajcarske, dok njegov brat Granit igra Švajcarsku.Braća Džaka ne propuštaju da provociraju Srbe i Srbije gde god stignu, a pogotovo posle prekinute utakmice kvalifikacija za EP 2016. između Srbije i Albanije. Taulant je na terenu stadiona Partizana bio jedan od glavnih provokatora, a prvi je u redu branio zastavu tzv. "velike Albanije" koja je doletela sa dronom i koja je izazvala incidente. On je potom napao naše fudbalere, a posle utakmice žestoko je vređao Srbe nazvavši ih "škijama".Taulant Džaka je pre dva meseca na utakmici Bazela i Jang bojsa izveo nacistički pozdrav, ali je prošao bez kazne. On je zajedno sa bratom Granitom odlučio da poseti Prištinu i trening lokalnog fudbalskog kluba, koji je trenutno peti u fudbalskom šampionatu Kosova.

Foto: prishtinafc.com
Foto: prishtinafc.com

Njih dvojica su se slikala sa fudbalerima Prištine, a onda su pozirali prekrstivši ruke, prikazavši albanskog orla i na taj način su napravili novu provokaciju na račun Srba i Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track