(VIDEO) ŠABAN ŠAULIĆ MEĐU STATIVAMA: Golman Crvene zvezde Predrag Rajković nesuđeni pevač

Ti me varaš najbolje

(VIDEO) ŠABAN ŠAULIĆ MEĐU STATIVAMA: Golman Crvene zvezde Predrag Rajković nesuđeni pevač

Fudbal -
Izbor melodije je slučajnost. Volim da slušam muziku, to me često opusti pred utakmicu. Ponekad i zapevam, kada za to ima valjan razlog, rekao je mladi čuvar mreže

Da nije uspeo kao golman, čuvar mreže Crvene zvezde Predrag Rajković mogao je da uspe kao pevač. Crveno-bela "jedinica" nedavno je na društvene mreže objavila video snimak kako je otpevao pesmu Šabana Šaulića "Ti me varaš najbolje".

"Izbor melodije je slučajnost. Volim da slušam muziku, to me često opusti pred utakmicu. Ponekad i zapevam, kada za to ima valjan razlog", rekao je Rajković.

Rajković (19) je odrastao u Negotinu, gradu najčuvenijeg srpskog muzičkog stvaraoca Stevana Stojanovića - Mokranjca. Fudbalsku put ga je odveo prvo u Jagodinu, a zatim u Beograd, na stadion "Rajko Mitić". U međuvremenu je sa mladom reprezentacijom osvojio Prvenstvo Evrope.

"Od trenutka dolaska u Beograd bio sam svestan da mi se pruža životna prilika da ispunim ambicije. Za mene je Zvezda nešto posebno, dres koji nosim cenim iznad svega i borim se da svaki put dam doprinos dobrim rezultatima. Početno uklapanje, koje je trajalo nekoliko meseci, i naporan rad u potpunosti su se isplatili", rekao je Rajković.

http://www.youtube.com/watch?v=2KH6uZKSmXI

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track