PARTIZAN TVRDI PAZAR: Nećemo dati Pantića Čelsiju za „dž“
Foto: Saša Pavlic

Milorad Vučelić o detaljima

PARTIZAN TVRDI PAZAR: Nećemo dati Pantića Čelsiju za „dž“

Fudbal -
Danas bi trebalo da bude poznato da li će Partizan uspeti da zaradi nešto na transferu talentovanog fudbalera u Čelsi

Ponuda Čelsija za Danila Pantića stigla je u Partizan, a prema rečima potpredsednika crno-belih Milorada Vučelića, u toku današnjeg dana biće održan sastanak na kojem bi trebalo da se govori o konkretnim detaljima.Mladom fudbaleru ugovor ističe u junu, zbog čega postoji bojazan da će ga Englezi kupiti za nekoliko hiljada evra ili u junu dobiti potpuno besplatno, a da li će ostati u Londonu ili otići na pozajmicu u Vitese, za tim iz Humske nije toliko važno. Oni samo žele da izvuku maksimum iz nezgodne situacije koju im je ostavila prethodna uprava, koja je s talentovanim fudbalerom potpisala ugovor na svega godinu i po dana.

- Danas bi trebalo da budu obavljeni razgovori s Pantićevim zastupnicima i njegovim ocem, kao i sa igračem, posle čega će mnogo toga biti jasnije. Poznato je da mu ugovor ističe u junu, ali nismo mi ti koji su potpisivali takav ugovor, u najmanju ruku čudan, i sad nam je samo želja da iz ove situacije izvučemo maksimum - kaže Vučelić i dodao da Partizan nije odustao od ideje da produži ugovor s Pantićem, ali ne krije da taj posao zvuči kao nemoguća misija.

Vučela: Teško da će produžiti ugovor, ali ćemo izvući maksimum iz ove situacije
Vučela: Teško da će produžiti ugovor, ali ćemo izvući maksimum iz ove situacije

- Potrudićemo se da privolimo igrača da potpiše novi ugovor s Partizanom, mada smo svesni da će to biti veoma teško, da ne kažem nemoguće. Ukoliko u tome ne uspemo, gledaćemo da za njega dobijemo što više novca - ne samo nekoliko stotina evra, već mnogo više. Naravno, nikome nije u interesu da Pantić ne igra pola godine i da tako izgubi dragoceno vreme - kaže Vučelić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track