Partizan remizirao sa Cirihom, saigrači sprečili tuču Babovića i Škuletića
Foto: FK Partizan

Težak period po crno-bele

Partizan remizirao sa Cirihom, saigrači sprečili tuču Babovića i Škuletića

Fudbal -
Jesenji prvak Srbije uspeo da ostane neporažen i pored toga što je imao dva gola deficita na početku meča

BELEK - Fudbaleri Partizana remizirali su danas sa Cirihom 2:2 (1:2) u drugoj prijateljskoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Jesenji prvak Srbije uspeo da ostane neporažen i pored toga što je imao dva gola deficita na početku meča, kada su Armando Sadiku u 4. iz penala i autogol Lazara Ćirkovića u 10. doneli prednost Švajcarcuma.

Nikola Ninković smanjio je u 30. minutu, da bi Nemanja Kojić iz penala u 47. minutu izjednačio rezultat.

Stefan Babović, Foto: FK Partizan
Stefan Babović, Foto: FK Partizan

Crno-beli su prethodno poraženi od moskovskog Dinama sa 4:1, a naredni meč igraju u petak protiv Austrije iz Beča.

Slabo izdanje sa početka utakmice kada su crno-beli već posle 10 minuta igre imali dva gola zaostatka posle pogotka Sadikua sa bele tačke i autogola Lazara Ćirkovića unela nervozu među Nikolićeve izabranike koja je kulminirala svađom Škuletića i Babovića u poluvremenu zbog čega su obojica poslata na hlađenje u svlačionicu.

Petar Škuletić, Foto: Partizan
Petar Škuletić, Foto: Partizan

Odmah po poslednjem zvižduku poljskog arbitra fudbaleri Partizana su počeli da razmenjuju teške reči, pljuštale su psovke, a na putu ka svlačionici, gde ih je poslao trener Nikolić, saigrači su sprečili da svađa kulminira možda čak i fizičkim sukobom.

- Sukobi se dešavaju u pripremnom periodu, ali njihove igre su nešto što ne zadovoljava. Kada se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje, da se podvuku crte i vidimo ko igra za Partizan na proleće. Bilo je onih koji se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu. To nije moglo do sada, pa neće moći ni od sada. Sve to ide od labavog pristupa utakmici – objasnio je trener Nikolić.

Marko Nikolić, Foto: Partizan
Marko Nikolić, Foto: Partizan

Partizan: Lukač (46′ Kljajić), Pauljević, Petrović (46′ Volkov), Ilić Branko, Ćirković (80′ Stevanović), Drinčić (69′ Petrović Ivan), Brašanac (69′ Marković), Babović (46′ Živković), Ninković (64′ Marinković), Škuletić (46′ Kojić), Lazović (64′ Grbić). Klupa: Kljajić, Stevanović, Volkov, Marković, Petrovic Ivan, Živković Andrija, Marinković, Grbić, Kojić.Trener: Marko Nikolić

Danko Lazović, Foto: FK Partizan
Danko Lazović, Foto: FK Partizan

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track