RONALDO OTVORIO DUŠU: Emotivno sam pukao zbog lepe Irine
Foto: AP

Portugalac ima ljubavnih problema

RONALDO OTVORIO DUŠU: Emotivno sam pukao zbog lepe Irine

Fudbal -
Ronaldo i Irina su raskinuli, a onda je Kristijano na meču protiv Kordobe (2:1) bio izuzetno nervozan i bez razloga je udarao protivničke igrače zbog čega je isključen

MADRID - Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izvinio se saigračima zbog isključenja na subotnjem meču Primere protiv Kordobe i priznao da ima problema s emocijama posle raskida sa dugogodišnjom devojkom Irinom Šejk.Ronaldo je 12. januara dobio nagradu "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača u 2014. godini. Mediji su tada saznali da su Ronaldo i Irina raskinuli, a onda je Kristijano na meču protiv Kordobe (2:1) bio izuzetno nervozan i bez razloga je udarao protivničke igrače zbog čega je isključen.Španski mediji navode da se Ronaldo u ponedeljak na treningu izvinio saigračima i zatražio da mu oproste zbog gluposti koju je napravio u Kordobi. On je objasnio da ga igrači Kordobe nisu provocirali i da ih zbog toga nije udario, već da su razlozi lične prirode. Ronaldo je priznao saigračima da se ne oseća najboljem u emotivnom smislu i da je to glavni uzrok njegove nervoze. On je naveo da je raskid s Irina ostavio traga i da obećao je da će da poradi na mentalnoj čvrstoći.Međutim, pojedini mediji tvrde da Ronaldo nije nervozan samo zbog ljubavnih problema, već i zbog novca. Markentinški eksperti tvrde da će Portugalac da izgubi dosta prihoda posle raskida sa lepom Ruskinjom. Vrednost Ronaldovog brenda porasla je od 2011. do 2014. s 24 na 56 miliona evra. Stručnjaci tvrde da nema sumnje da je Irina odigrala važnu ulogu u popravljanju Kristijanovog imidža, pošto je dobro iako je Portugalac najbolji fudbaler sveta da pored sebe ima i jednu od najlepših svetskih manekenkeni.

Foto: AP
Foto: AP

Ronaldo je preko Irine ušao u svet mode i preko nje je dobio dosta obožavaoca, koji ne vole fudbal, ali imaju dubok džep. Dalje se navodi da je medijski tretman fudbalera drugačiji ako pored sebe ima slavnu i zgodnu manekenku. Stručnjaci ističu da je vrednost brenda Ronaldo porasla posle osvajanja "Zlatne lopte" na 60 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track