Najnovije vesti

Otkriveno zašto Šakira i Pike deci daju pravoslavna imena

Zanimljive teorije

Otkriveno zašto Šakira i Pike deci daju pravoslavna imena

Fudbal
Portali stavljaju u prvi plan Šakirinog oca Vilijama, koji je po jednima potomak Makedonaca, a po drugoj odrastao u pravoslavnom okruženju

Veliku pažnju privukla je vest da su poznata kolumbijska pevačica Šakira i njen suprug, fudbaler Barselone Žerar Pike, drugom detetu dali ime Saša. S obzirom da je njihov prvi sin dobio ime Milan, javnost je odmah počela sa spekulacijama zašto se slavni par odlučio da deci nadene pravoslavna imena.

Neki internet portali daju objašnjenje da je Šakirin otac Vilijam Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, ustvari potomak nekog pravoslavnog Makedonca.

Drugi internet portali nude drugačije objašnjenje. Prema ovoj teoriji, Vilijam je odrastao u gradu Zale u Libanu, gde su većinu stanovništva činili pravoslavni Grci i Sirijci, koji su očigledno imali velikog uticaja na Vilijana i Šakiru.

Bez ozbira što nema potvrde da su jedna ili druga teorija tačne, činjenica je da su Kolumbijka i Španac dali sinovima imena Milan i Saša, što znači da je pravoslavlje imalo veliki uticaj na ovu odluku.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...