(VIDEO) NASTASIĆ ZAUSTAVIO BAJERN: Šalke uzeo bod Bavarcima
Foto: Reuters

Lider Bundeslige bez pobede u 2015.

(VIDEO) NASTASIĆ ZAUSTAVIO BAJERN: Šalke uzeo bod Bavarcima

Fudbal -
Bavarci su na čelu tabele Bundes lige ipak zadržali osam bodova prednosti nad Volfsburgom, koji na gostovanju protiv Ajntrahta Frankfurt takođe nije mogao više od remija (1:1)

BERLIN - Fudbaleri Bajerna igrali su večeras u Minhenu protiv ekipe Šalkea nerešeno 1:1, što je novi kiks nemačkog šampiona posle debakla prošlog petka u Volfsburgu (4:1).

Na Alijanc Areni gosti iz Gelzenkirhena mogli su da osvoje ceo plen, ali je golman Nojer odbranio penal Čupo- Motingu, a Bajern je poveo sa igračem manje, nakon što je Boateng zaradio crveni karton još u 17. minutu zbog prekršaja.

Tim Šalkea, za kojeg je srpski reprezentativac Matija Nastasić odigrao ceo meč, do važnog boda došao je golom dvadesetak minuta pre kraja.

U preostalim večerašnjim utakmicama 19. kola Hanover i Majnc odigrali su takođe 1:1, dok je Borusija Menhengladbah kod kuće pobedila Frajburg sa 1:0.

Bajern Minhen - Šalke 1:1 (Roben 67 - Hovedes 72)

Borusija Menhengladbah - Frajburg 1:0 (Herman 23)

Hanover - Majnc 1:1 (Brajand 26 - Soto 77)

Ajntraht Frankfurt - Volfsburg 1:1 (Ajgner 58 - De Brujne 88)

Sutra igraju Keln - Štutgart, Borusija Dortmund - Augsburg, Herta - Bajer Leverkuzen, Hofenhajm - Verder i Paderborn - Hamburger.

Tabela: Bajern Minhen 46 bodova, Volfsburg 38, Borusija Menhengladbah 33, Šalke 31, Augsburg 30, Bajer Leverkuzen 29, Hofenhajm 26, itd.

Bayern Munich 1 - 1 Schalke 04 All Goals and... by ViralDailyTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track