NEPRAVDA PREMA BIVŠIM IGRAČIMA PARTIZANA: Jojić i Jovetić ne igraju u Ligi šampiona
Foto: AP

Gledaće mečeve sa tribinama

NEPRAVDA PREMA BIVŠIM IGRAČIMA PARTIZANA: Jojić i Jovetić ne igraju u Ligi šampiona

Fudbal -
Šalke je prijavio Matiju Nastasića, koji je došao iz Mančester Sitija, a nemački klub u osmini finala očekuje dvomeč sa braniocem titule, madridskim Realom

BEOGRAD - Fudbaler Borusije Dortmund Miloš Jojić neće igrati u osmini finala Lige šampiona pošto nije na spisku igrača koje je prijavio trener Jirgen Klop.

Umesto reprezentativca Srbije među 25 igrača Borusije nalazi se novopridošlo pojačanje iz Salcburga, slovenački internacionalac Kevin Kampl. Klub iz Dortmunda u dvomeču elitnog takmičenja sastaje se sa torinskim Juventusom.

Bez učešća u Ligi šampiona neočekivano je i crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić, na kojeg ne računa menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini.

Umesto Jovetića, Pelegrini je odlučio da napad "građana" na susretima protiv Barselone predvode Edin Džeko i Vilfrid Boni, a na spisku je ostao srpski defanzivac Aleksandar Kolarov.

Šalke je prijavio Matiju Nastasića, koji je došao iz Mančester sitija, a nemački klub u osmini finala očekuje dvomeč sa braniocem titule, madridskim Realom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track