LJUBAV PREMA KLUBU: Majkl Džekson daje bubreg za ulaznice
Foto: Www.pnefc.net

Hoće da gleda Preston i Mančester junajted

LJUBAV PREMA KLUBU: Majkl Džekson daje bubreg za ulaznice

Fudbal -
Južnoafrikanac objavio na fejsbuku oglas s ciljem da dođe do karata kako bi prošao pola sveta i u FA kupu odgledao voljeni klub

Da su ljudi u stanju svašta da urade zbog najvažnije stvari na svetu odavno je poznato, ali da će uraditi baš sve što mogu kako bi uživo odgledali utakmicu viljenog kluba ipak je teško zamisliti. Ipak, takav slučaj stiže iz Južnoafričke republike, odnosno iz Kejptauna.

www.pnefc.net
www.pnefc.net

Imenjak legendarnog muzičara, Majkl Džekson verovatno je najveći živi fan engleskog kluba Preston Nort End, pa je pred utakmicu FA kupa sa Mančester junajted rešio da ponudi bubreg kako bi uživo odgledao ovaj meč! Kako bi njegova ideja dobila što veću pažnju podelio ju je putem društvene mreže fejsbuk i bukvalno "zapalio" internet. Veoma brzo se neobična i, mora se priznati, suluda priča pročula.

"Prodaću bubreg da bih došao do ulaznice. Neko mi je predložio da jašem žirafu, uradiću sve što treba! Čak ću i plivati od Kejptauna do Ribl reke u Prestonu, ako treba. Znam da će biti prenos na TV, ali želim da budem na stadionu i uživo bodrim svoj tim, a znam da je nemoguće kupiti ulaznicu", poručio je Majkl Džekson, koji 25 godina živi u Južnoj Africi.Kapacitet stadiona Prestona je 23.000 i sve ulaznice su rasprodate, pa Džekson do dragocenog parčeta hartije ne može doći redovnim putem. Novinari sa Ostrva uradili su pretragu po internetu i zaključili da je vrednost burbega na crnom tržištu oko 50.000 funti u Velikoj Britaniji.

www.pnefc.net, Ima li tu jedno mesto za Džeksona
www.pnefc.net, Ima li tu jedno mesto za Džeksona

Takođe se navodi da je predviđena trogodišnja zatvorska kazna od tri godine za prodaju vitalnih organa, ali to ne obeshrabruje Majkla Džeksona:"Do meča Prestona i Mančester junajteda verovatno više neće doći dok sam živ i ako ovaj sad propustim provešću godine plačući", zaključio je Džekson.Susret petog kruga FA kupa između Prestona i Mančester junajteda na programu je u ponedeljak od 20.45, tako da je ostalo dovoljno (iako ne previše) vremena da se nađe neko ko će pomoći navijaču da dođe do ulaznice bez prodaje bubrega. Bilo bi dobro da se to desi što pre kako zaista ne bi uradio nešto ludo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track