GROBARI NE STAJU: Ograda Miše Tumbasa ofarbana u crno - belo, u kuću stigli posteljina i TV
Foto: Koki

Akcija traje

GROBARI NE STAJU: Ograda Miše Tumbasa ofarbana u crno - belo, u kuću stigli posteljina i TV

Fudbal -
Akcija se nastavlja od srede, a sa advokatima se kreće u rešavanje pravne strane statusa napoznatijeg navijača Partizana

Najpoznatiji navijač Partizana Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas, inače lice s posebnim potrebama, koje živi u nehumanim uslovima, akcijom navijača kluba iz Humske dobio je pristojne uslove za život, a sada mu je u boje kluba ofarbana ograda na kući u Bariču.

"Danas je zatrpana rupa koja je iskopana zbog popravke vodovodne cevi i nastavljeno je sa raskrčavanjem dvorišta gde ima mnogo,mnogo posla. Molimo vas da od srede kada proradi platni promet nastavite sa uplatama na račun namenjem za pomoć našem Miši jer troškovi stalno rastu.Skinuli smo bojler u kupatilu jer curi ako neko može Miši da donira bojler,ta peć i sto i stolice nek se javi.

Grobari iz Male Krsne su Miši doneli tv,prekrivače-posteljinu i sokove. Kada se iznese sav otpad našli smo lokalnog bageristu koji će da izravna celo dvorište.Nastavljamo sa radovima. Posetu Miši u toku nedelje su najavili i naši rukometaši.Posle praznika zajedno sa poznatom Beogradskom advokatskom kancelarijom počinjemo sa radom na rešavanju pravne strane Mišinog slučaja.Iznenadićete se kada čujete detalje,naš Miša nije socijalni slučaj niti repa bez korena!", piše u poruci navijača Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track