RUSI DREŠE KESU: Kuban kupuje Sulejmanija!
Foto: Reuters

Srpski reprezentativac mogao bi uskoro da napusti Benfiku

RUSI DREŠE KESU: Kuban kupuje Sulejmanija!

Fudbal -
Klub iz Krasnodara želi da nekadašnjeg fudbalera Partizana prvo dovede na pozajmicu, a na leto da otkupi njegov ugovor

Trener Kubana iz Krasnodara Leonid Kučuk želi da dovede reprezentativca Srbije Miralema Sulejmanija.

Njegova namera je da do kraja februara realizuje posao, a Srbin bi prvo stigao na šestomesečnu pozajmicu, a onda bi klub iz Krasnodara na leto imao mogućnost otkupa ugovora.

Fudbaler Benfike mogao bi da resetuje svoju karijeru ukoliko prihvati ponudu iz Rusije, a čelnici kluba iz Lisabona nisu spremni da ga prodaju ispod pet miliona evra. Miralem Sulejmani (26) ove zime imao je dve ponude iz Grčke, od PAOK i AEK, ali one nisu zadovoljile rukovodstvo Benfike.

Posle uzleta koji je napravio igrajući za Herenven i Ajaks karijera bivšeg igrača Partizana krenula je silaznom putanjom za šta su u velikoj meri bile krive povrede. Ne treba zaboraviti da je Ajaks za njega Herenvenu platio čak 16,25 miliona evra, što je jedan od najskupljih transfera u istoriji najpoznatijeg holandskog kluba.Ne treba zaboraviti da se Sulejmani nalazi pod važećim ugovorom sa Benfikom koji ističe tek 2018. godine.

Kuban i Benfika intenzivno vode pregovore oko Miralema Sulejmanija već nekoliko dana. U slučaju da dođe do dogovora srpski fudbaler priključio bi se ekipi Kubana koja se do 22. februara nalazi na pripremama u turskom Beleku. Kuban posle prvog dela sezone zauzima osmo mesto u Premijer ligi Rusije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track