PIKSI ZA KURIR: Predvideo sam Ivanoviću gol, duguje mi lepu večeru
Foto: Saša Pavlić

Ekskluzivno

PIKSI ZA KURIR: Predvideo sam Ivanoviću gol, duguje mi lepu večeru

Fudbal -
Ivanović ima pobedničku karmu, znao sam da će biti strelac protiv PSŽ, kaže za Kurir Dragan Stojković

Branislav Ivanović mi duguje jednu lepu večeru, otkrio je za Kurir Dragan Stojković (49).

Piksi je predvideo Banetu da će biti strelac u prvom meču Lige šampiona između PSŽ i Čelsija (1:1) i sada se raduje njihovom novom susretu.- Neverovatna stvar! Može Bane da vam potvrdi. Rekao sam mu pre utakmice da će dati gol Parižanima. Jednostavno, Bane ima pobedničku karmu da rešava velike utakmice - rekao je Piksi za Kurir i dodao:- Zato će sada morati da se otvori i da časti (smeh). To je bio naš dogovor. U Londonu me vodi na večeru. Neka sam izabere restoran, znam da neće pogrešiti.

Radost Srba... Branislav Ivanović i Nemanja Matić
Radost Srba... Branislav Ivanović i Nemanja Matić

Bio sam Banetov gostDragan Stojković otkriva da su fudbalere Čelsija čuvale specijalne jedinice francuske policije zbog terorističkih dešavanja poslednjih meseci u Parizu.- Čelsi je bio smešten u hotelu koji je udaljen tri minuta od moje kuće, pored Trijumfalne kapije. Bio sam na vezi s Banetom jer nije mogao baš svako da uđe u hotel. Ušao sam kao njegov gost, iako je bilo dosta policije oko objekta i u samom hotelu.Piksi se u hotelu „Kolektor“ družio i s bivšim menadžerom Junajteda Aleksom Fergusonom.- Ser Aleks baš uživa u svojim penzionerskim danima. Pričao mi je da dosta putuje, ležerno gleda utakmice. Vidim da mu fudbal uopšte ne nedostaje. Dotakli smo se i Nemanje Vidića, reče mi da juri njegov broj kako bi se čuo s njim.Prijatan razgovor Piksi je imao i s Didjeom Drogbom, čovekom na čiju karijeru je bitno uticao nekadašnji igrač Crvene zvezde Srebrenko Repčić.- Drogba i ja se znamo iz marseljskih dana. Jednostavan momak, veoma ceni Srbe. Čestitao sam mu na fantastičnoj karijeri.Engleski specijalizovani fudbalski sajtovi proteklih nedelja pišu da bi Piksi mogao da preuzme neki engleski klub.Možda odem u Englesku- U trenerskom poslu treba imati strpljenja. Postojali su ozbiljni razgovori s pojedinim klubovima, a meni bi bila satisfakcija da radim u Engleskoj. Ne žurim bilo gde, znam da će vrlo brzo doći posao u najboljoj ligi na svetu - bio je tajanstven Piksi.

Kvalifikacije za EPCRNO NAM SE PIŠEPiksi nema lepo mišljenje o predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću, a reprezentaciji drži palčeve u kvalifikacijama:- Crno nam se piše u kvalifikacijama! Moglo bi se desiti da nas svet i Evropa već treći put u kontinuitetu ne vide na velikim smotrama. To je ogroman problem. Svi idu napred, samo mi unazad. Gubimo reputaciju i imidž, a niko ne preuzima odgovornost. Zašto imamo vrhunske igrače a nemamo rezultate? Verujem da će Ćurčić svojom kombinatorikom nešto da promeni.

Crvena zvezdaS KLINCIMA DO TITULEDragan Stojković pozdravlja novu politiku Crvene zvezde, koja je rešila da u prvi tim forsira svoje klince.- Crvena zvezda uvek nosi breme osvajanja trofeja. Ideja s mladim igračima je dobra, ali je pitanje koliko će biti produktivna jer klub pre svega traži rezultat. Pozdravljam novu politiku i nadam se novoj tituli - poručio je Piksi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track